Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
SPART
Идеята на Ципрас е като не може да се справи с държава в такова финансово състояние да си подаде отставката и да сложат някой който може.И този някой да не се надява на пари от кредитори.Прави се бюждет при който стойността на разходите съвпада с тази на приходите, смъкват се данъци за да се увеличат приходите и да се сложи край на неплащането на данъци или кражбата на данъци.Не е голяма философия.D.Y.F-091066
Коментар
-
съни(тя)
Ще се оправят за нула време, просто ще се простират според възможностите на икономиката си и дългове няма да изплащат. Тях ще ги платят като се обезцени еврото и се обезценят и дълговете.Не е чак толкова страшно - чака ги загуба на банковите депозити, но това са пари на хора които не са имали кой знае каква нужда от тези пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИдеята на Ципрас и единствен полезен краткосрочен ход, е да се запази статуквото!....
Коментар
-
Варуфакис както и Велчев идват отземята на хеджфондовете, хихотеза....
назначават тоя същия за мин.фин. с договорката довеждане на конфронтация с кредиторите, апропо. фонда вече е играл на късо с милиарди долари примерно от 1.25 евро-долар за към 1.10.......изводите за умните, гръцкия народ както е казал Цезар едно време.....транс пенис популос рома....транс пенис популос елада........
и сега бай бай у америци........
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеМоже и да скочи първите часове да направи лъжливо движение в обратната посока
винаги преди много големи движения има фалшиви движение в обратна посока
Според мен трябва да се дебне кога да се отвори
почваш от 5 сутринта да го гледаш и чакаш момента за продажба
Според мен от 10 до 11.30 часа ще върви нагоре после ще започне да пада
Е поне сам да се похваляadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВлизат във валутен борд..това е изхода и да забравят за кредитори които дават пари в заем.
Само дето не разбрах как дълг, който е 180% от БВП, икономика, която е в рецесия и с почти 1/3 безработни от населението си ше започне да връща дълга си и да не колабира тотално или...вече наистина ще има предпоставки за гражданска война
Още повече, че дори ако приватизират всичко, което им е останало - пристанища и летища, една ел.компания и част от транспорта - по данни на МВФ, реално не могат да съберат повече от 5млрд
нещо като Бг - бедна държава и без никаква собственост
Коментар
-
Гърците не искат споразумение с което да плащат 300млрд-а евра,
Който е бил глупав да им дава да си бере гайлето.
Дето се вика и на мен да ми дадат 3млн-а няма да искам да им ги давам - да вземат на босия цървулите ако искат аз 3-та млн-а съм ги изхарчил сега ще има да вземаш
Най големия проблем е БГ имигрантите - братовчед ми се връща след 17 години в Гърция и 1 година близо без работа, И децата му са 5-ти и 1-ви клас, те ще отнесат най многоLast edited by bota156; 06.07.2015, 20:14.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Идеята на Ципрас и единствен полезен краткосрочен ход, е да се запази статуквото!Всичко друго е предизвестен фалит на остатъците от "капитализма" незасегнати при Първата Вълна на Кризата от 2008г.
Това с паралелната валута има смисъл само ако съществува златно обезпечение на цялото парично обръщение по подобие на това в България веднага след Освобождението.В противен случай (ще)имаме хиперинфлация и бесене на троцкисти(за справка вж.История на Гражданската война в Русия 1918-1921г. и фактите докъм 1930г. в СССР).Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Вместо да се стегнат да си въведат драхма и да я обезпечат първоначално и да си орежат държавните разходи до минимум те още се занимават с глупости. Как ще измамят кредиторите за още пари подарък ? Никак не може вече да стане това, защото който подпише от страна на кредиторите после го чака минимум отставка а може и да се търси по сериозна отговорност - време е и за такава.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар