Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога започнахте с форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеЯ направо кажи твоите къде са? Или левериджа те кара да си въобразяваш, че 50000 лв дето си ги събирала с триста зора са 5 милиона? Я по-добре вземи се логни, да видиш дали не е станало нещо, заради което утре няма да може да си купиш хляб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнениеКакто винаги тук се е появил цвета на нацията и както винаги раздава това което няма.Аз имам еди въпрос към вълците хапващи агнета балъци.Вие да сте виждали човек без акъл с пари?Защото аз съм виждал много такива дето раздават акъл и идеи ама като ги питам къде са им парите отговор не получавамLast edited by Дебнем на замаушка; 16.02.2015, 11:14.
Коментар
-
Както винаги тук се е появил цвета на нацията и както винаги раздава това което няма.Аз имам еди въпрос към вълците хапващи агнета балъци.Вие да сте виждали човек без акъл с пари?Защото аз съм виждал много такива дето раздават акъл и идеи ама като ги питам къде са им парите отговор не получавам
Коментар
-
Винаги когато някой ми каже, че се занимава с Форекс, ми става ясно колко му е акъла и какъв е инвеститор!
С проста аналогия:
- да си инвеститор е да имаш дял в Реал Мадрид
- да си дейтрейдър е да си футболист, който иска да стане футболист в Реал Мадрид
- да се занимаваш форекс е еквивалента на това да четеш меридиан мач и да чоплиш семки на спирката на рейса, макар, че от това не се губят толкова пари... (но забележи, дори не е и на нивото на Еврофутбол)
Идеята, че можеш да предвидиш един пазар на база историята му назад, е все едно да кажеш, че можеш да караш колата си напред, само гледайки в задното огледало. Просто няма грам логика тая работа и откровено казано си е за балъчета. А балъчетата са дар божи за посредниците - free money - остро! С CFD-тата е същата история, макар че е една идея по-завоалирано.
По темата - Когато започвах, имах достатъчно начетени хора около мен, който ми обясниха в детайли идеите във Форекс и ми дадоха да разбера колко е безсмислена цялата история. Т.е. - така и не започнах никога с Форекс, за щастие.Last edited by Дебнем на замаушка; 16.02.2015, 11:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеколкото по бързо се откажеш от него, толкова повече пари ше си спестиш, за кой ли път повтарям вече заебете го тоя форекс там нема нищо, само загуби защото тряя си на марджин нон стоп. Е глейте акции, индекси ала бала остайте ти тея рулетки ....
Валутите не правят такива % движения в пъти, ей даже и рубла и не знам си кво падна максимум с 40% и такова движение веднъж на 20 години, има акции с движения от 300% и не трябва да си с марджин да направиш някоя кинта x 3 ама всички гледате форекса не мога да ви разбера .....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеколкото по бързо се откажеш от него, толкова повече пари ше си спестиш, за кой ли път повтарям вече заебете го тоя форекс там нема нищо, само загуби защото тряя си на марджин нон стоп. Е глейте акции, индекси ала бала остайте ти тея рулетки ....
Валутите не правят такива % движения в пъти, ей даже и рубла и не знам си кво падна максимум с 40% и такова движение веднъж на 20 години, има акции с движения от 300% и не трябва да си с марджин да направиш някоя кинта x 3 ама всички гледате форекса не мога да ви разбера .....Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от name_34 Разгледай мнениеЗдравейте на всички! От доста време следя форума и ми е интересно на какви годинки започнахтне да се занимавате с валутна търговия? Как? Ще се радвам ако споделите :-)
Валутите не правят такива % движения в пъти, ей даже и рубла и не знам си кво падна максимум с 40% и такова движение веднъж на 20 години, има акции с движения от 300% и не трябва да си с марджин да направиш някоя кинта x 3 ама всички гледате форекса не мога да ви разбера .....Last edited by michaelis; 16.02.2015, 08:13.
Коментар
Коментар