IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога започнахте с форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    колкото по бързо се откажеш от него, толкова повече пари ше си спестиш, за кой ли път повтарям вече заебете го тоя форекс там нема нищо, само загуби защото тряя си на марджин нон стоп. Е глейте акции, индекси ала бала остайте ти тея рулетки ....
    Валутите не правят такива % движения в пъти, ей даже и рубла и не знам си кво падна максимум с 40% и такова движение веднъж на 20 години, има акции с движения от 300% и не трябва да си с марджин да направиш някоя кинта x 3 ама всички гледате форекса не мога да ви разбера .....
    Тук съм на 100% съгласен с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
      Я направо кажи твоите къде са? Или левериджа те кара да си въобразяваш, че 50000 лв дето си ги събирала с триста зора са 5 милиона? Я по-добре вземи се логни, да видиш дали не е станало нещо, заради което утре няма да може да си купиш хляб...
      Гледа останали са 5лева.Та да питам колко акции ще ми продадеш за тях.Ако може от тия на КТБ.Ама нема се плашиш за хляба,мама и тате още дълго ще те хранят

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
        Както винаги тук се е появил цвета на нацията и както винаги раздава това което няма.Аз имам еди въпрос към вълците хапващи агнета балъци.Вие да сте виждали човек без акъл с пари?Защото аз съм виждал много такива дето раздават акъл и идеи ама като ги питам къде са им парите отговор не получавам
        Я направо кажи твоите къде са? Или левериджа те кара да си въобразяваш, че 50000 лв дето си ги събирала с триста зора са 5 милиона? Я по-добре вземи се логни, да видиш дали не е станало нещо, заради което утре няма да може да си купиш хляб...
        Last edited by Дебнем на замаушка; 16.02.2015, 11:14.

Коментар

• Както винаги тук се е появил цвета на нацията и както винаги раздава това което няма.Аз имам еди въпрос към вълците хапващи агнета балъци.Вие да сте виждали човек без акъл с пари?Защото аз съм виждал много такива дето раздават акъл и идеи ама като ги питам къде са им парите отговор не получавам

Коментар

• Винаги когато някой ми каже, че се занимава с Форекс, ми става ясно колко му е акъла и какъв е инвеститор!

С проста аналогия:
            - да си инвеститор е да имаш дял в Реал Мадрид
            - да си дейтрейдър е да си футболист, който иска да стане футболист в Реал Мадрид
            - да се занимаваш форекс е еквивалента на това да четеш меридиан мач и да чоплиш семки на спирката на рейса, макар, че от това не се губят толкова пари... (но забележи, дори не е и на нивото на Еврофутбол)

Идеята, че можеш да предвидиш един пазар на база историята му назад, е все едно да кажеш, че можеш да караш колата си напред, само гледайки в задното огледало. Просто няма грам логика тая работа и откровено казано си е за балъчета. А балъчетата са дар божи за посредниците - free money - остро! С CFD-тата е същата история, макар че е една идея по-завоалирано.

По темата - Когато започвах, имах достатъчно начетени хора около мен, който ми обясниха в детайли идеите във Форекс и ми дадоха да разбера колко е безсмислена цялата история. Т.е. - така и не започнах никога с Форекс, за щастие.
            Last edited by Дебнем на замаушка; 16.02.2015, 11:00.

Коментар

колкото по бързо се откажеш от него, толкова повече пари ше си спестиш, за кой ли път повтарям вече заебете го тоя форекс там нема нищо, само загуби защото тряя си на марджин нон стоп. Е глейте акции, индекси ала бала остайте ти тея рулетки ....
              Валутите не правят такива % движения в пъти, ей даже и рубла и не знам си кво падна максимум с 40% и такова движение веднъж на 20 години, има акции с движения от 300% и не трябва да си с марджин да направиш някоя кинта x 3 ама всички гледате форекса не мога да ви разбера .....
              Майкъле,донякъде се съгласих,ама за акции ти трябва инфо от кухнята,което ти няма как да знаеш!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Може и без маржин, отиваш си в чейнджа и се радваш пак на същите проценти ценово изменение, само където няма ти кореспондира на капитала, ако използваш умело маржина.
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от name_34 Разгледай мнение
                  Здравейте на всички! От доста време следя форума и ми е интересно на какви годинки започнахтне да се занимавате с валутна търговия? Как? Ще се радвам ако споделите :-)
                  Last edited by michaelis; 16.02.2015, 08:13.

Коментар

• Лятната ваканция между 11 и 12 клас, през 2006-та.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• 2004-2005 със зарибявката ДЕМО.Христова възраст,а бехме убави ,умни и млади ,а сега само убави
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Кога започнахте с форекс?

Здравейте на всички! От доста време следя форума и ми е интересно на какви годинки започнахтне да се занимавате с валутна търговия? Как? Ще се радвам ако споделите :-)
                      Working...
                      X