днеска еврака каквото имаше си го изтества
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеА тайната се нарича – Golden Gross . може би не случайно хората който трябва, са го нарекли така , защото той дава наистина огромни възможности .
НО!!!! golden cross трябва да бъде на 50 и 200 ема , казвам ЕМА, а не SMA
Кросовете са силни и като цели и като точки от който графиката отскача . В тренд , графиката прави така , че на 1 и 5 мин кросовете се изтестват и продължава по посоката на тренда .
мисля че сте допуснал някои съществени грешки. Golden Cross е пресичането на 100 дневна пълзяща средна от 50 дневна такава и е начало на бичи пазар. А при начало на мечи пазар се казва Death Cross. Обикновено се използват на дневна графика за дългосрочна промяна в посоката на тренда. С удоволствие ще следя сделките които отварятепо тази стратегия. Желая Ви успех!
Коментар
-
че то тая тема от пет годин съм я отворил . няма нищо по велико от атомките . фибо мибо ,грънци , клинчета, панталонки , флагчета, бонбонки
чакай да ти покажа един ден как ще паднат индексите за някоя атомка
ето тук конкретен пример е АПЪЛА
значи една неделя ония от апъла казаха сплитваме и графиката отиде на 90 . а причината е мойта атомка пак бе , да му се невиди .
питам се обаче аз можем ли да сплитваме дау мау и бау . май не можем . та така ще паднем после ще закатерим така като апъла и една неделя хлъц . отиде коня у ряката .само незнам дали ще има някой брокер дето ще удържи това хлъц . язък за късата идея
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее не си ли по съгласен бамките ни да бъдат притежавани от немци а не от гърци . просто пак сме леко попрецакани . както и да е . илядо и триста години какво ли не сме преживели и едни гърци ще надживеем
сега на тема графики , тука индикатора ми показа че ще имаме чутура , беше силен сигнал защото графиката направи от любимия ми номер да не тества за малко кроса на 30 мин .
Успех с графиките и на борсата!
Коментар
-
е не си ли по съгласен бамките ни да бъдат притежавани от немци а не от гърци . просто пак сме леко попрецакани . както и да е . илядо и триста години какво ли не сме преживели и едни гърци ще надживеем
сега на тема графики , тука индикатора ми показа че ще имаме чутура , беше силен сигнал защото графиката направи от любимия ми номер да не тества за малко кроса на 30 мин .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеможе и да цъфнем . нека ти дам малко обяснения що е гнида . значи гнида е едно дето смучка . и като смучка то взема от живителните сили на някакъв организъм . сега нека погледнем към гърците . те от 25-30 години смучкат . смучкат от еврипейския съюз ,а еврипейския съюз смучка от нас . следователно по логическия метод гърците смучкат от нас . за справка виж как почти целия бизнес в бегето е в крайна сметка притежаван от някой мазен миризлив грък . а за бамките да не говорим - обб, пощенска първа инвестиционна набутана с кредити към сума незнайни гърчуля .А БАМКИТЕ АКО БЯХА ЧИТАВИ ,ЩЯХМЕ ЛИ ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ .
Та след няколко кратки описания стигнахме до простото заключение - ИМА ГНИДА ИМА ПРОБЛЕМ , НЯМА ГНИДА НЯМА ПРОБЛЕМ . сиреч сеч за гърчулята
Въпроса е тук и колко са засмукали и как ще се отрази това на донорите ако им резнат цоцането
За БАММките едва ли гърчолята са ни виновни за дереджето - ако не бяха гърци други мераклии щяха да се намерят.
А ако стане нещо с техните баМММки май и тук ще се осерем
Коментар
-
може и да цъфнем . нека ти дам малко обяснения що е гнида . значи гнида е едно дето смучка . и като смучка то взема от живителните сили на някакъв организъм . сега нека погледнем към гърците . те от 25-30 години смучкат . смучкат от еврипейския съюз ,а еврипейския съюз смучка от нас . следователно по логическия метод гърците смучкат от нас . за справка виж как почти целия бизнес в бегето е в крайна сметка притежаван от някой мазен миризлив грък . а за бамките да не говорим - обб, пощенска първа инвестиционна набутана с кредити към сума незнайни гърчуля .А БАМКИТЕ АКО БЯХА ЧИТАВИ ,ЩЯХМЕ ЛИ ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ .
Та след няколко кратки описания стигнахме до простото заключение - ИМА ГНИДА ИМА ПРОБЛЕМ , НЯМА ГНИДА НЯМА ПРОБЛЕМ . сиреч сеч за гърчулята
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда бе . лудница . дай боже да фалирват гърците и да ги махнат тия гейчета , пак ще го видим
Коментар
Коментар