Няма начин пантеро .имам долу една тайна на дъното дето така ще дръпне че мамата си трака.по добре пускай по малки къси.и запомни решение с гърция няма и няма да има до края на месеца. Просто еврейските брокерчета оставят завишен маржина до края на месеца.ако имаше спасение на фанариотите , досега да са го махнали
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПриготвяйте се за сеч на американците новото дъно този месец е гарантирано
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕвропа танцува сиртаки, но еврото пада
13 Юли 2015 15:00
Дълго иевро
Дълга при EUR/USD и от мен, в подкрепа на дългите на Архитекта
Коментар
-
сеч и по жапанката . бомба и жълта линия на едно . пък и 12345 .
Last edited by the architect; 13.07.2015, 18:31.
Коментар
-
Сега ще подходя малко фондаментално по моя начин.евреите в неделя напълниха новините с песимизъм .как щяло да има фалит малит и тн.точно затова очаквах че гръцките евреи ще бъдат спасени от техните роднини американските евреи.но точно това и чакам . Положителната новина е само за късо.особено след 19 часа когато по битивиту кажат че гърция е спасена.пак казвам къса след 19 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАаааа прецак.подценяваш ме.намислил съм страхотни игри с мошациНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАрхитекта, режи им скалповете на мошаците, и каквото е останало неотрязано
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеГърция е на прага на спасението, скок на еврото, акциите и петрола
Тия пак познаха еврото наистина по време на еврейската сесия скочи.мухахааааааааа
Коментар
Коментар