супер са супер са майкъле тия линиики дето ми ге даде . виж и наско и него как го заковах на 15 мин . малко по рядко се случват такива заковавания ама топлят сърцето и агнито
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле пасхата мина . време е за агънца дакса много добре отскочи от твоята синя линия на 12358
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениебратле извинявай ама 1.0477 не го ли виждаш че и то идва
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетва еврака ли е архитектоникос, май на него ми прилича и са както на повечето им се вижда паритет ей са еврото ше им даде един парапет ама на 1.20 .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетука да тестваме долуто и тръгваме нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеамериканците и те позабрахиха долу и хоп с ряз преди празника Ханука
Архитекте , не ти разбирам котировките бре , аз ли не виждам /то съм си и кьорав/ ? ти ли сакаш да се не види туй за що иде реч , а си я караш на подразбиранка ?
Земи се у ръце и барем пиши за кога хортуваш ! Тъй де
Коментар
Коментар