Според мен тези големите са много рискови и се чакат дълго, сега ми се иска с еврака да е изключение от правилото. А сега имаше голямо движение и инерцията трябва да е доста силна, а и ако и ЕЦБ се е включила.. си има резон да се чака
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Супер, да. Ами в оптималния вариант, да стигне до първия, лек ребаунд и после и едночасовия. Да видим баш майстора дали ще потвърди
Примерно ей сега виждам петрола също на 1-часова има крос, който обаче е на няколко месеца и е на $60.20, та заради ей такива подобни неща, които забелязвам, съм по-предпазлив.Last edited by exxs; 27.08.2015, 00:45.
Коментар
-
Не знам аз, но според мен даже и кратките са си леко риск, когато ги гониш. Поне стопче нещо си трябва. Просто не всички бомби успяват да привлекат цената. Вземи златото на 1149.62 или петрола на 41.01, и 2те на минутка.
Ако примерно тъкмо са били заформени и цената е 50 цента на долу може да се подлъжеш да пуснеш, уж сигурна работа (поне аз бих) и глей ги сега къде са.
За това за мене както каза архитекта ребаундчета по-добре. Пък като той-препоръча движение към някой крос - тогава може
Ей сега примерно може да каже отиваме ли към 15-минутния на еврото, не отиваме ли
Коментар
-
Как точно ги познаваш, аз имам много големи проблеми с входа.И само се мъча като грешен дявол. Явно си по-напред от мен...
Конкретно за тази на еврото изтества нивата които архитекта беше писал по-рано други съпротиви не виждам кой знае какви освен ЕМА 200, но мове и аз да бъркам, начинаещ съм ощеИначе в темата за дакса съм писал, защо си мисля, че еврака ще падне
Last edited by pepe1234; 27.08.2015, 00:30.
Коментар
-
Гледам еврака се е запътил вече за голямата бомба
Жорка, до колкото схващам е, че поради силното движение на бомбите в едната посока към крос(синичкото на графиките на архитекта), после когато го достигнат се отблъсква ценовото движение на обранто... чети на 1ва страница, ако не схващаш. Мисля, че чакаш да отслабне движението от бомбата и тогава откриваш в другата посока, защото бомбите понякога са и по-силни и подминават кросовете.Last edited by pepe1234; 27.08.2015, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак съм ги завардил на 5 мин насковците . мухахааааааааааааааааааааа
Коментар
-
Брат, нищо не направих.
Мислех, че ше иде до бомбата на 1 минута първо 1142,69 и викам ше пускам късата оттам. Бях сложил автомат. даже, че днеска имах и други неща на главата.
Ей ся го гледам кво е направило..ебати в злото е тва зло.
Добре поне, че не бях пуснал дълга до тая 1142,69, че много грубо моеше да стане..
Тея кросчета както ми изглеждаха супер яките в началото, така ся супер коварни - крос отгоре, крос отдолу..иди го разбери.
По-добре ребаундчетата ще си играя. Ти явно си имаш усет към кой крос отива
Коментар
Коментар