еееееееее 6000 едва ли така бързо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеА тайната се нарича – Golden Gross . може би не случайно хората който трябва, са го нарекли така , защото той дава наистина огромни възможности .
НО!!!! golden cross трябва да бъде на 50 и 200 ема , казвам ЕМА, а не SMA
Кросовете са силни и като цели и като точки от който графиката отскача . В тренд , графиката прави така , че на 1 и 5 мин кросовете се изтестват и продължава по посоката на тренда .
мисля че сте допуснал някои съществени грешки. Golden Cross е пресичането на 100 дневна пълзяща средна от 50 дневна такава и е начало на бичи пазар. А при начало на мечи пазар се казва Death Cross. Обикновено се използват на дневна графика за дългосрочна промяна в посоката на тренда. С удоволствие ще следя сделките които отварятепо тази стратегия. Желая Ви успех!
Коментар
-
че то тая тема от пет годин съм я отворил . няма нищо по велико от атомките . фибо мибо ,грънци , клинчета, панталонки , флагчета, бонбонки
чакай да ти покажа един ден как ще паднат индексите за някоя атомка
ето тук конкретен пример е АПЪЛА
значи една неделя ония от апъла казаха сплитваме и графиката отиде на 90 . а причината е мойта атомка пак бе , да му се невиди .
питам се обаче аз можем ли да сплитваме дау мау и бау . май не можем . та така ще паднем после ще закатерим така като апъла и една неделя хлъц . отиде коня у ряката .само незнам дали ще има някой брокер дето ще удържи това хлъц . язък за късата идея
Коментар
Коментар