откачам габров откачам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеБааа тоя габров позна това евро разкърти що бомба имаше на минет
От тука почват продажбите.
Коментар
-
2 3$ и прибирам. сега като спестя от закуски и след време ще стават по 20-30$ ибряяяяяя . но виж за евреите все едно съм им откраднал 200-300$ боли ги та им се пръска г..а
значи скиваш ли жорка къв съм брутален . излезе че от 3 доларески съм спечелил 300Last edited by the architect; 23.09.2015, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеVW не е ли много добър за влизане - цена от 104 €, нечувана цена от години
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАй тъй майкъле прибирай.жорка на 5 мин яната бутна надоле.при такова бичене за тая бомба няма начин да не пусна къса
Коментар
-
казах ви японците нямат ново дъно . пък и дакса така без тест на старото дъно .барем ей така лекинко да пипне втората световна война 9444. не стават така нещата
почвам да пускам къси при еврейте че те още нищо не са паднали
майкъле гледай ги какви са хитри бомба на основната линия зеленатаLast edited by the architect; 23.09.2015, 12:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТова ли е обърната чутура , засега само с едното рамо отляво и главата
Коментар
Коментар