If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е Архи. Интересно как стоят нещата при среброто с обемите-
Поне десетина ентусиаста познавам със сериозни вложения в крипто закупени около върха на криптобалона.
Как мислиш ще станат ли трилионери?
Е ЧЕ ТО Е ЯСНО МЮЛЕРЧО . СРЕБРО ЗЛАТО ВСИЧКО ВДИГА,ЧЕ И МЕДТА ЩЕ ВДИГНЕ .
А СЕГА КАЖИ НА ТИЯ С БИТКОЙНИТЕ ЧЕ ЩЕ ИМ ПРИБЕРА СТОПОВЕТЕ С НОВИ ДЪНА ПОД 33333. ПЪК КАТО ПАДНЕ ПОД 33333 ЩЕ ИСКА ДА ОТИДЕ И НА 13580 ПЪК ПОСЛЕ И НА 1358 И НАЙ НАКРАЯ НА 358 , КОЕТО ПАК МУ Е МНОГО НА ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА ЕВРЕЙСКА .
ЕВЕРЙЧЕТО ПАК ВИ ЗАБЛУЖДАВАЛО ЧЕ БЪДЕЩЕТО БИЛО В ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ .
АМА МЕЖДУВРЕМЕННО НАДУВАЛО ПЕТРОЛА, КОЙТО ПО ПРИНЦИП ЗАРАДИ ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ ТРЯБВАЛО ДА ПАДА И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЗАРАДИ СЪЩИЯ ТОЗИ ПЕТРОЛ ВДИГАЛО И ОСТАНАЛИТЕ ЦЕНИ .
ЧЕ КЪДЕ ТИ Е ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГТИЯ БЕ ЕВЕРЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ПЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ
Инвестиционният фонд на милиардера Джордж Сорос разкри дял от над 1 милиард долара в производителя на електрически пикапи Rivian Automotive Inc.
ОТ 1835 ГОДИНА . ТОВА НАПРАВО МЕ РАЗБИ . НЯКОЙ Е ВКАРАЛ В СИСТЕМАТА ГРАФИКА ОТ 1835
НЕ ЗНАМ , ВСЕ МИ СЕ ЧИНИ ЧЕ ТУКА ТРЕНДЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НАГОРЕ ЗА 50000. И ОБЕМИ ДОЛУ СИ ИМАМЕ ЗА ДЪНО И ПЪЛЕН КЕФ. НЯКОЙ Е КУПИЛ ЗЛАТО 1997 И СТОИ И СИ КРОТУВА . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ
. САМО ТОЗИ БАЛОН НЕ СЕ НАДУ . ЧЕ ТЕ НЯКЪВ УБИТКОЙН ОТ 5 ЦЕНТА ГО НАПРАВИХА 70000 ЧЕ ТОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ДИГНАТ
ЕЙ СЕГА КАТО СЕ ПРЪСНЕ БАЛОНЯКЪТ И ЛЕСНО ЩЕ ГО ДИГНАТ
Така е Архи. Интересно как стоят нещата при среброто с обемите-
Поне десетина ентусиаста познавам със сериозни вложения в крипто закупени около върха на криптобалона.
Как мислиш ще станат ли трилионери?
Възможно е. Но чрез бърз спад при златото да предизвикат паника и разпродажба в ETC ETF мини.
Ама те активите Уолстриит ще ги прибере чрез пазарна обезценка на компаниите.
Куцо кьораво сакато набута всичко в индекси догкойни и прочие щото правилото им е едно бай дъ диипс.
Няма да е бавен процеса раз два три и после паника за закупуване на сигурни убежища щото светът щял да свършва-
Откакто се помня едно и също въртолевят-
ГЛЕДАЙ МЮЛЕРЧО КАКВА ГРАФИКА НА ЗЛАТОТО НАМЕРИХ
ОТ 1835 ГОДИНА . ТОВА НАПРАВО МЕ РАЗБИ . НЯКОЙ Е ВКАРАЛ В СИСТЕМАТА ГРАФИКА ОТ 1835
НЕ ЗНАМ , ВСЕ МИ СЕ ЧИНИ ЧЕ ТУКА ТРЕНДЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ НАГОРЕ ЗА 50000. И ОБЕМИ ДОЛУ СИ ИМАМЕ ЗА ДЪНО И ПЪЛЕН КЕФ. НЯКОЙ Е КУПИЛ ЗЛАТО 1997 И СТОИ И СИ КРОТУВА . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ
. САМО ТОЗИ БАЛОН НЕ СЕ НАДУ . ЧЕ ТЕ НЯКЪВ УБИТКОЙН ОТ 5 ЦЕНТА ГО НАПРАВИХА 70000 ЧЕ ТОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ДИГНАТ
ЕЙ СЕГА КАТО СЕ ПРЪСНЕ БАЛОНЯКЪТ И ЛЕСНО ЩЕ ГО ДИГНАТ
Да. Има логика.
Но, първо, ще източат кеша от масите чрез стагфлация.
Защото, колкото и да ни хвърлят прах в очите,
инфлация плюс стагнация е равно точно на стагфлация.
И ще продаваме активи на безценица, за да купуваме стоки и средства от първа необходимост...
Затова, златото вероятно, първо ще тръгне надолу, преди да се засили нагоре...
Възможно е. Но чрез бърз спад при златото да предизвикат паника и разпродажба в ETC ETF мини.
Ама те активите Уолстриит ще ги прибере чрез пазарна обезценка на компаниите.
Куцо кьораво сакато набута всичко в индекси догкойни и прочие щото правилото им е едно бай дъ диипс.
Няма да е бавен процеса раз два три и после паника за закупуване на сигурни убежища щото светът щял да свършва-
Откакто се помня едно и също въртолевят-
Коментар