If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АМИ СПОРЕД МЕН ЕВРАКА ОТИВА НА 0,89 ТИ КАК МИСЛИШ . ТАМ И БОМБА ИМА НА СЕДМИЧНА ДЪРПА ПЪК И ДРУГИ ТАРИКАТЛЪЦИ НАТАМ ВОДЯТ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
И мен така ми се види 0,89.
Какво пищене ще е в Европатааааааааааа-
Кризааааааааааааааааааааааааааааааааа-
Хаххххххххххххххххх
Там от където започна всичко ще приключи всичко-
При старта на Юрото си спомням гръмките заглавия в книжната преса-
Мъртвороденото Евро-
ЦЦЦ. Щом помня такива заглавия явно вече съм стар.
ГЛЕЙ ГЛЕЙ МЮЛЕРЧО КАК РАЗМАЗВАМ ЕВРАКА ОТ БОМБИТЕ НА 1 И 4Н . КАЗАХ НА ЕВРЕЙСКИТЕ БОРСОВИ ИЗМАМНИЦИ ДА НЕ МИ ЦАКАТ БОМБИТЕ , НО ТЕ ЯВНО ИСКАТ Д АСИ ГУБЯТ ПАРИТЕ
Ех Архи.
Чудя се дали гущера ще спре на 1,06.
Страх ме хваща-
Макарон да не се скрие в бункера като колегата си от Канадата.
Перуката се кефи, чака с нетърпение да се върне и да развърже печатницата.
АМИ СПОРЕД МЕН ЕВРАКА ОТИВА НА 0,89 ТИ КАК МИСЛИШ . ТАМ И БОМБА ИМА НА СЕДМИЧНА ДЪРПА ПЪК И ДРУГИ ТАРИКАТЛЪЦИ НАТАМ ВОДЯТ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
Е ЧЕ ТО Е ЯСНО МЮЛЕРЧО . СРЕБРО ЗЛАТО ВСИЧКО ВДИГА,ЧЕ И МЕДТА ЩЕ ВДИГНЕ .
А СЕГА КАЖИ НА ТИЯ С БИТКОЙНИТЕ ЧЕ ЩЕ ИМ ПРИБЕРА СТОПОВЕТЕ С НОВИ ДЪНА ПОД 33333. ПЪК КАТО ПАДНЕ ПОД 33333 ЩЕ ИСКА ДА ОТИДЕ И НА 13580 ПЪК ПОСЛЕ И НА 1358 И НАЙ НАКРАЯ НА 358 , КОЕТО ПАК МУ Е МНОГО НА ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА ЕВРЕЙСКА .
Ех Архи.
Чудя се дали гущера ще спре на 1,06.
Страх ме хваща-
Макарон да не се скрие в бункера като колегата си от Канадата.
Перуката се кефи, чака с нетърпение да се върне и да развърже печатницата.
Така е Архи. Интересно как стоят нещата при среброто с обемите-
Поне десетина ентусиаста познавам със сериозни вложения в крипто закупени около върха на криптобалона.
Как мислиш ще станат ли трилионери?
Е ЧЕ ТО Е ЯСНО МЮЛЕРЧО . СРЕБРО ЗЛАТО ВСИЧКО ВДИГА,ЧЕ И МЕДТА ЩЕ ВДИГНЕ .
А СЕГА КАЖИ НА ТИЯ С БИТКОЙНИТЕ ЧЕ ЩЕ ИМ ПРИБЕРА СТОПОВЕТЕ С НОВИ ДЪНА ПОД 33333. ПЪК КАТО ПАДНЕ ПОД 33333 ЩЕ ИСКА ДА ОТИДЕ И НА 13580 ПЪК ПОСЛЕ И НА 1358 И НАЙ НАКРАЯ НА 358 , КОЕТО ПАК МУ Е МНОГО НА ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА ЕВРЕЙСКА .
ЕВЕРЙЧЕТО ПАК ВИ ЗАБЛУЖДАВАЛО ЧЕ БЪДЕЩЕТО БИЛО В ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ .
АМА МЕЖДУВРЕМЕННО НАДУВАЛО ПЕТРОЛА, КОЙТО ПО ПРИНЦИП ЗАРАДИ ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ ТРЯБВАЛО ДА ПАДА И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ЗАРАДИ СЪЩИЯ ТОЗИ ПЕТРОЛ ВДИГАЛО И ОСТАНАЛИТЕ ЦЕНИ .
ЧЕ КЪДЕ ТИ Е ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГТИЯ БЕ ЕВЕРЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ПЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХ
Инвестиционният фонд на милиардера Джордж Сорос разкри дял от над 1 милиард долара в производителя на електрически пикапи Rivian Automotive Inc.
Коментар