If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АНГЛИИСКИТЕ ЕВРЕЙЧЕТА , ЕДНИ ОТ НАЙ ИЗМАМНИТИЕ , МАХАТ КОВИД МЕРКИТЕ , КАЗВАТ ЧЕ КОВИДА ВЕЧЕ ГО НЯМА , НАСТЪПВА ОПТИМИЗЪМ И ВСИЧКО НА БОРСИТЕ ПРОПАДА . ТОЛКОВА Е ЕЛЕМЕНТАРНА ЕВРЕЙСКАТА ИЗМАМА
СЕГА ИМА САМО ОПТИМИЗЪМ И САМО ЩЕ ПАДАМЕ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
А НАЙ ИНТЕРЕНОТО Е ЧЕ СЛЕД АНГЛИИСКИТЕ ЕВЕРЙЧЕТА , ВСИЧКИ КАТО ОВЦЕ СЕ ОТРЕКОХА ПО ТРИ ПЪТИ ОТ КОВИДА И КАЗАХА ЧЕ КОВИД НЯМАЛО И МАХНАХА И ВАКСИНИ И ОГРАНИЧЕНИЯ И МАСКИ
Апокалипсисъс идва. Еврейския балоняк на петроли евраци индекси и акциики се пръска от свещеното 35853 и яката трендлиния на 100 годишна графика. Идва чистката
КАЗАХ ИМ МИНАЛАТА СЕДМИЦА НА ЕВРЕЙЧЕНЦАТА , АБЕ ИМАМЕ ПИН НА 4Н ,ДВИЖЕНИЕТО НАДОЛУ ПРОДЪЛЖАВА , А ТЕ НАЙ НАГЛО НАГЛО МИ ЗАБИЧИХА С ДАКСА . ЕЙ СЕГА ИМ РАЗКАЗВАМ ИГРАТА
Балкани Турция Русия и Страните от ОНД-
С този сценарии мислят да се измъкнат.
Като цената ще я плати Европа-
Засега грам не им се получава-
Но ще спретнат нещо по това направление не се и съмнявай-
Архитекта го написа много точно Ръшаните и Украинците ще се цункат-
Но по-този начин на Янките се разваля пасианса-
И те ще почнат да надцакват с жокери, а такива при тях не липсват-
Две години и нещо въртят грипа, и изведнъж се отрекоха от него, защото новата им акция ще изисква неземен ресурс-
Пък и подготвиха почвата с Базел 3. Ето ти фундамента-.
Колко години го въртолевеха та да не го приемат, но изведнъж стана.
И разбира се класиката за всеки актив обемите-
Те никога не лъжат.
Да. Има логика.
Но, първо, ще източат кеша от масите чрез стагфлация.
Защото, колкото и да ни хвърлят прах в очите,
инфлация плюс стагнация е равно точно на стагфлация.
И ще продаваме активи на безценица, за да купуваме стоки и средства от първа необходимост...
Затова, златото вероятно, първо ще тръгне надолу, преди да се засили нагоре...
Здравей, Архитекте!
Много ми харесва как с наред с майтапите и иронията, вкарваш верните жокери, за тези , които могат да ги разчетат.
Според мен, за златото, и очакваните цени си прав...Мисля си, че това е една от най-големите им тайни стратегии на твоите "любимци", и връзката на "гриповете", "печатницата" и източването на кеша , сочи право към твоята хипотеза. Рядко си толкова конкретен, поне за този актив...и обикновено си на вълна "късо-о-о-о" , но този път, мисля, че имаш основание за обратното. Но, първо, ще искат да ни източат кешовицата с обичайните инструменти, и тогава ще обърнат палачинката, когато няма да можем да пазарим...
Вероятно, Hermes и Muler ще го аргументират по-добре от мен.
Поздрави и бъди все така ...различен
Балкани Турция Русия и Страните от ОНД-
С този сценарии мислят да се измъкнат.
Като цената ще я плати Европа-
Засега грам не им се получава-
Но ще спретнат нещо по това направление не се и съмнявай-
Архитекта го написа много точно Ръшаните и Украинците ще се цункат-
Но по-този начин на Янките се разваля пасианса-
И те ще почнат да надцакват с жокери, а такива при тях не липсват-
Две години и нещо въртят грипа, и изведнъж се отрекоха от него, защото новата им акция ще изисква неземен ресурс-
Пък и подготвиха почвата с Базел 3. Ето ти фундамента-.
Колко години го въртолевеха та да не го приемат, но изведнъж стана.
И разбира се класиката за всеки актив обемите-
Те никога не лъжат.
ЕВРЕЙЧЕТАТА ДИГНАХА ДАУ ЖОНС ОТ ДЪНОТО НА КОВИД ИЗМАМАТА, ТОООООЧНО 261 ФИБО
АМА ТУКА НА СВЕЩЕНОТО 35853 ИМ Е КРАЯ
ХЯХЯХХЯХЯХЯХХЯХ
Архи. Мисля, че големите инвеститори от Форума които влезнаха при куререкцийката на Зукъбърг ще ударят кьоравото и скоро ще са трилионери-
А интуицията ми подсказва, че не са никак малко.
Интересно ми е сценаристите на 11 те септември, каква изненада са приготвили този път.
Това ми напомня за един роднина, които преживя много вълнуващо 11 ти септември 2001 ва, беше вложил 50 долара по тогавашни цени кажи речи два апартамента София на кол опция върху една компания от Вермахта. Удари кьоравото момчето.
Ще купувами ли Зукърбърги?
Коментар