If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като си говорим за високите технологии , аз съм виновен за кризата 2007 при високите технологии
искам да отбележа тук че имаме четвърти крос 2010 нетестван . почти никога не играя за четвърти . може би защото се появява във формация ABC. но така или иначе с тоя МЕУР дето се помпи близките година две бързичко ще го изтестваме
така , високите технологии както им викам аз, достигнаха заветното кросче на 5 мин долу. плюнчене някакво американско за по 2-3 бройки . хубаво че изропахма днеска дакса . имаше скимтене и скубене на коси на брега на франкфурт на майн . разбира се отскока на дакса беше с обърната чутурка . светът вече е изхабен откъм идеи.
с един бърз поглед и виждам 1358 . друго не ми трябва . дърпам ръчката и рулетката да се върти . КАТО КАЗАХ СИП ................................ И ПАК ЩЕ СИ СИПЯ
ми де да ги знам ама ми се чини на нещо като, че сме ей там на тея заградените с жълто..... ше падне после нешо ше измислят пак ше го задържат и после в реката ....
наздраве майкъле за песимистичния петък . такъв петък ми покрива цялата седмица . незнам какво ще се случи ама нещо се напъват долните ми кросове да не ги покриват . а това ще го накажа тежко гледай от тия мойте атомки на 1 и 5мин . винаги си имай един шаблон на архитекта и на него да са ти включени 50 и 200 EMA
Коментар