If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
забелязваш ли майкъле мошаците колко са хитри . на 26 жануари оголват едно кросче въртят после цял месец и точно след месец прас кросчето . аз като го имам това кросче и винаги имам едно на ум . две поне
аз не ги използвам щото не ги разбирам ама съм сигурен че тарикатите дето ги разбират и като погледнат и хоп АТОМКА ако забелязваш майкъле отдавна не е имало сополи . това си е енергия звездата Слънце боб да яде
кво не разбираш бе, ей го тука тея ги пускаш в Metatrader 4 и ги зареждаш и всеки месец ресет и го ги смята
копираш ги там в директорията на скриптовете и после с тва DelFiboLevels триеш и с тва пускаш за индексите FiboLevels а ства на валутите там FiboLevels_Curr че имат повече десетични след знака
иеврейската валута изтества кроса на 1,1208 на 5 мин
време е за отскок .
сякаш и фашагите са на връх . ама много оптимистично бе абе много силни тези икономики . ей така както се изтества днеска това на иеврото така и ще ги съсеча и тия на месечна
аз не ги използвам щото не ги разбирам ама съм сигурен че тарикатите дето ги разбират и като погледнат и хоп АТОМКА ако забелязваш майкъле отдавна не е имало сополи . това си е енергия звездата Слънце боб да яде
за мен лично по дългосрочно може да се пуска дълго зло че нещо отскока на 1 и 4 часа много умрял засега
Архитектоникос вкарай и тея фибоначи нива, където ги пусках там за DAX, ама тряа да се смятат всеки месец за всеки индекс, спрямо котировката и барабар с твойте кросове, ше утрепеш коча ......
Вчера отворих три позиции на три различни валутни двойки. Две от тях още ги чакам- дано днес да стигнат нивата, които съм набелязал. На евро - долар след като излезе на някаква печалба му сложих стопче, ама по- късно го удари. Но това не е от голямо значение, защото все пак беше на печалба, малка - но печалба :0 Чакам някоя нова графика от архитекта - да видим той какво е търгувал. Успех на всички!
има нещо хубаво в цялата работа . аз отдавна предупреждавам ама те все бичат мамка им . ама това е много добре, защото после атомката долу ще бъде тотално унищожителна , незнам дали и графика ще има тогава може само по къси поли да си останем
най ще е добре ако намерим някой да ни каже къде е върхот . ама не мога да намеря такъв честен человечец
Коментар