хиндексите са важни . еваларка че ги отпуснаха . незнам при този падащ петрол как успяха една година да ги удържат . нямаше начин просто моето 18358 им разказа играта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеНяма къси, брат. Тоя ДАХ ми взе душата и само тва го мисля къде да добавям сега, да го оправям.
Гледам ти поста оня ден, тъкмо го беше пуснал - за майкъл, последен шанс да пуска къси на 10900 май беше. И в мене един, кат му викат, gut feelin че нещо ше става, ама викам си викам ай ся. Да го бях хежднал поне, да видя как ще тръгне и тогава да решавам, ма тва е. Сега, от тука лесно кво е можело
Голда си му е време отвскяъде, ама и тва му се чудя ако направят по още 2% надолу днеска, кат нищо да му се прище да се опари на 1180
С фашиста внимавайте той си е ебало капаците и скача като побъркано полека с 1 контракт да нема високо кръвно налягане и инфаркти
Коментар
-
Няма къси, брат. Тоя ДАХ ми взе душата и само тва го мисля къде да добавям сега, да го оправям.
Гледам ти поста оня ден, тъкмо го беше пуснал - за майкъл, последен шанс да пуска къси на 10900 май беше. И в мене един, кат му викат, gut feelin че нещо ше става, ама викам си викам ай ся. Да го бях хежднал поне, да видя как ще тръгне и тогава да решавам, ма тва е. Сега, от тука лесно кво е можело
Голда си му е време отвскяъде, ама и тва му се чудя ако направят по още 2% надолу днеска, кат нищо да му се прище да се опари на 1180
Коментар
-
Добро утро мутро ... брех тая сутрин гледам ебаси тоягата праснали тея гавазини на Сипот ...... май в лодката им дупка и яко влиза вода Аз иам време до 1900 ама май днес ше прайм добавка за 1800 в очакване на втория прът
Ей казах ви да не шортите еврака има още време ше ви изпържат там, остайте го до къде 1.14 някъде после ше видиме
Коментар
-
китайците под 3580 . злото май е тръгнало към 1247 на първо време . ами много го изнасилиха и негоLast edited by the architect; 21.08.2015, 08:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенасочваме се натам
А за даксчето не ми се мисли вече...както е тръгнало като нищо ще видим 10000 и утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАз съм му сложил стоп на 1,1252 и ако го удари удари, ще го мисля утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекога ше се скиваме на живо да пиеме по едно и с жоресте ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕврака жорка ме изненада .дано 12345 го отблъсне
Коментар
Коментар