И аз в начолото играех за кросове.сега само ребаунди като този.имам само къси за долни кросове на индекси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедай боже да излезеш сух . на никой не пожелавам загуби
ето например преди месец два акцията страдаше че еврото се покачва . после една бомба го издърпа надолу и акцията излезе сух .
Въпросът е само да не се оакам при добавянето и станат твърде много контракти.
Но ей сега вчера пак заради gut feelinga хеджирах и поне едни 160-170 пипса спад спестих загуба. Махам късото и се моля за по-добро бъдеще
Мeрси за съпорта иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепо принцип цялото движение на дакса от 5000 до 12358 няма читава корекция . а корекциите са много често сополи . при тях нама връщанки . права черта и докато не стигне целта / или дъното както му казваме /
Ако излезе, че е голямата - по груби сметки отиваме на 9550 първа спирка и 8700 втора. Ако ще е сопол - да е сопол, тъкмо да свършва по-бързо.
Обаче аз до 10000 си имам надежда още де.
Коментар
-
кофти да . ами от тука ще има връщанка може да пробваш до 1,12345
и аз се надявам да компенсирам и вкарам отгоре на тия дето ги пуснах на 1,12222 , но те са малки и не са проблемLast edited by the architect; 21.08.2015, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъси евраци от бомбата
Коментар
-
по принцип цялото движение на дакса от 5000 до 12358 няма читава корекция . а корекциите са много често сополи . при тях нама връщанки . права черта и докато не стигне целта / или дъното както му казваме /Last edited by the architect; 21.08.2015, 09:19.
Коментар
Коментар