няма много хъс за нагоре
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
важно е да гледаш тия неща пич . остави другите знахарства . отскока на 15 е много силен
ето и на дакса обемчето как е на върхот и после пропада . общо взето без обеми на дъното или върха нищо не се случва
Last edited by the architect; 10.09.2015, 10:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениезабравих да кажа и аз наздраве ама ми свърши вече узото и ще приключвам за днесLast edited by the architect; 09.09.2015, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГолямо движение и за Дау жона днес - от 16 666 надолу 400 пункта
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебааааааааааа . ти ме разби габров . такива неща не правя . аз дори и за дакса се изненадах че днес го стигнаха . още съм резервиран за сериозно нагоре без тест на 1,10750
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениети докъде го чакаш да слезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебааааааааааа . ти ме разби габров . такива неща не правя . аз дори и за дакса се изненадах че днес го стигнаха . още съм резервиран за сериозно нагоре без тест на 1,10750
Наздраве!
Коментар
Коментар