прав си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз нещо индексите не ги разцъквам гледам си само валутите, че съм още нов в бранша но като свикна на валутите може и индексите да почна
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетия пък китайци кога са работели че ще почиват . човек дето е бил в китай ми каза че работили само по 5-6 часа . след това ги пъдели от офисите било противозаконно да бачкаш повече .
а иначе виж жорка от къде го заковах дау жо. това го мъчело миличкия , като пулпитче мъдрец . тази бомбичка малка малка . ама малките камънета обръщат колата
Коментар
-
тия пък китайци кога са работели че ще почиват . човек дето е бил в китай ми каза че работили само по 5-6 часа . след това ги пъдели от офисите било противозаконно да бачкаш повече .
а иначе виж жорка от къде го заковах дау жо. това го мъчело миличкия , като пулпитче мъдрец . тази бомбичка малка малка . ама малките камънета обръщат колата
Last edited by the architect; 02.09.2015, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеОт тия нива 4177 ще има здрав отскок
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеамериканците си нагласиха за отскок след 16,30
Коментар
Коментар