дано я пробие тази бомба
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеоооо другарю добре дошъл в клуба без стопове, само с фарове ....... не си първия който са ебавали нема за ко да се дразниш ..... От са нататък ше държиш брокера в шах - без стопове само на халогени ше я караш .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеми видях го че зацикли нещо, а и вчера дау също не стигна до кроса и викам да пробвам, ако не стане сега ще вляза пак после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеархитекте, ами просто по графиката дори не показва тактъв шип, а позицията се затвори сама на стопа.
Пуснах късия дакс
Коментар
-
що бе майкъле . аз имах малка къса от върха на наско . пусках само такива . те катерят аз пусках . пак казвам , мини контракти . много хора ми се смееха и викат той архитекта лъже и се гъбарка . после си слезе спокойно надолу да 4н бомбата и нещата след дълго чакане станаха . сега съм пак в същата схема . на мини контракти какви стопове да слагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда бе, бати простотията и на мен така ми изпотрепа няколко стопа, а цената изобщо не е стигала до там по графиката, да еба мамицата им еврейска... това ли била работата, аз се чудя изведнъж, защо позицията ми е затворена.Last edited by chronos; 03.09.2015, 11:55.
Коментар
Коментар