ок мерси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетоя на дъното най големия обем ли е екс
иначе пепе в 14,45 говорят от ецебето
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАми аз специално си направих в бенчмарк, зщото са отдавна, а и вие гледам, че ги ползвате. А то баси, не вярвах, че и те въртят такива номера. Бях гледал, че си пуснал едно зип файлче за инсталиране към метатрейдър 4. Ще ми пратиш ли инфо за инсталиране и употреба, доколкото разбрах са някакви нива...
Saxo са дебели от страна на таксите - си ебало пипера, но са акуратни и коретни, докато евтинджозите се ебават нон стоп
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеостава да кажеш кой е брокера
Сега съм в IB поръчката ми е на CME, CBOE тях не ги ебе за мойте раоти нали са ми дръпнали комисионните ......
Коментар
-
Ами аз специално си направих в бенчмарк, зщото са отдавна, а и вие гледам, че ги ползвате. А то баси, не вярвах, че и те въртят такива номера. Бях гледал, че си пуснал едно зип файлче за инсталиране към метатрейдър 4. Ще ми пратиш ли инфо за инсталиране и употреба, доколкото разбрах са някакви нива...Last edited by pepe1234; 03.09.2015, 13:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениебаси и борбата за тази бомба, не е истина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееми така е то не стига, че си ебало капаците ами и брокера ти прай живота тежък - мама им гадна ..... че има някой капути където срещу тебе играят, айде тея големите с мишоци не се занимават, ама по-малките стотинкаджии си ебават и клиентите ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемеси за инфото, тва е като добре дошел в партията
Коментар
Коментар