и аз чакам 17-ти да се оживи малко търговията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеако може и по-ниско да си купя и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениелеле еврака как се сурна надолу направо ме е шубе да влезна
Не е препоръка за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДуубре!!!Ша го имам завит!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДуубре!!!Ша го имам завит!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениече що да неам бе дан би тея кендзефи от Блумбъргови да ми откриват топлата вода тука шш ги еба в евреите долни ... мен ше лъжат, аз съм от стара коза яре, тея с новините на некой друг Ше ви обяснят за Оптимизъма на БФБто да наливате там ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениече що да неам бе дан би тея кендзефи от Блумбъргови да ми откриват топлата вода тука шш ги еба в евреите долни ... мен ше лъжат, аз съм от стара коза яре, тея с новините на некой друг Ше ви обяснят за Оптимизъма на БФБто да наливате там ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЯ мишка,ти си имал исамочувствие бе!!!Язека мислех,че само лалаш!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениече то тука у булгаристан едно 90% са такива като нея , вувузелки . иначе как ще успеят завалийките .
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениезначи бая вувузели е извъртела за да я турнат там, то там и вързано куче да туриш ше познае повече котировките от тея тиквеници ....
Коментар
Коментар