ще пробвам да кача скайпа и аз ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз нямам скайп, че повече от 5г не съм го ползвал и май са ми изтрили акаунта ама имам фейсбук може там ако нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда идва на 5 мин даксчето и ще пробвам ребаунда
Архитекте трябва някой път да се разберем може и с другите етусиясти от темата да пием по бира 2-3-5 да се запознаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЕе точно ребаундите ли
Това не са ли 1000 евро? С толкова от един нормален ребаунд го виждам 5-6лв. Аз точно при тях наливам обемите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее и аз имам 0,01 евро . кеф ти да пускаш ребаунди
Това не са ли 1000 евро? С толкова от един нормален ребаунд го виждам 5-6лв. Аз точно при тях наливам обемите.
Коментар
-
дакса го сечах от 11358 до 12358 майкъле
там търсих кроса който оставиха на 11358 . и бая избичиха тия гадове . но много смърдеше работата и аз тъпо и упорито пусках къси . а тълпата пищеше ръъъъст ръъъъъъъст и късаше сутиени , прашки , кюлоти и всекви тип гащи от еуфория . мухахааааааааааа после дваж триж го пусках пак за крос . ама сега само ребаунди
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее и аз имам 0,01 евро . кеф ти да пускаш ребаунди
тука мисля имаше някои дет купуваха там на 11 500 и тва се изсипа, ако са били с 10 ятка или дори с 5 ица то тряя да са им заминали акаунтите от по 2 - 3 бонбона
Е са ако акаунта е неккав дебелашки със 40-50 големи кила, тогава нема от кво да се плашиш, дори и на 8000 да паднеLast edited by michaelis12; 04.09.2015, 13:17.
Коментар
Коментар