индексите обаче бачкат до 19.30
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе давай тука Майкъле . купона да става . казват че напрежението на китайския пазар пак се завърнало . заковаха на 3000 и сега се чудят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМараба на всичкото аркадъшлъ от мен Серсем Кубе . Отиграхте ли днеска на фашагата Бомбата . Чичо кросчо пак спря фашистите . скайпове и фейсове нямам момчета щото еврейте ме следят през тях тука ще ги дразня само . ай наздраве ъъъъъъъъъъ пак екстрасистоли , пак инфаркт
фейсбоклуци и аз неам
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеАми на eur/usd примерно гледам да не минавам 0.4-0.5. А индексите не си изсилвам с повече от 2 броя за повечето. Говоря сумарно с всичките му добавяния, ако съм правил..
Иначее за скайповете, добра идейка, ама да не убием темата само, че гледам от най-активните сме във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети с кво тъгуваш с тва MT4 предполагам и с колко такива "минита" прайш калабалък на фашиста ? Ако са 0.01 са *1 кинта на точка, и не знам за колко пункта става въпрос, ако са 20/30 раотата е бая трудна ...
Иначее за скайповете, добра идейка, ама да не убием темата само, че гледам от най-активните сме във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеще пробвам да кача скайпа и аз ...
Коментар
Коментар