If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добрютро жорка . тъй вярно . това са нивата. гледай каква бомбичка са сложили там
с тая бомбичка по- долу дето вчера я публикувах изиграха типичен номер , но това дава надежда за хубав сопол в бедеще и нови дъна
аз си пуснах дълго евро и чакам 5мин бомба. на йената имам една къса ама засега няма да откривам нова първо да си затворя другите позиции
добрютро жорка . тъй вярно . това са нивата. гледай каква бомбичка са сложили там
с тая бомбичка по- долу дето вчера я публикувах изиграха типичен номер , но това дава надежда за хубав сопол в бедеще и нови дъна
добро утро момчета искам да ви питам заредихте ли новите линиики да сверя дали и вашите са като моите зелената на еур/усд е 1,11701 а на йената е 119,874
аз вирусите не ги търкам, дикато не скапе нещо я уиндоус я нетбраузер, че е голяма разправия. Инсталации деинсталации ... ми прати ми когато можеш ... хайде лека и доходна
абе жорка виж яната на минетка една бомба как я издърпа надоле . оставят си бомбата значи евреите . правят се на ударени и изведнъж тя избумква . яко . все пак още малко остава до теста й
Архи 3 дена имах много работа и не можах да следя много много пазарите, но утре ще ми е по спокойно и ще разцъквам валутите
Коментар