Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
удриииииииии
сега интересно е да се запитаме кой ни прати тия шейхове кой . нещо ми намирисва на едни мошета дето са в москва и едни мошета дето са у вашингтона . и дето гледат сейра на европата
ха тука наско е направил бомба
Last edited by the architect; 18.09.2015, 17:00.
Коментар
-
ами нека да подходим като професионалистите от форумите . те какво казват . казват, че като имаме фундаментален проблем , трябва да се продава и да се бяга от акции . какво наблюдаваме в еврипейския съюз . НАБЛЮДАВАМЕ ПРОБЛЕМ - милиони шейхове нападат европа . на кой му е дошло у главата при такъв проблем да купува западни боклуци и акции . просто трябва да си супер тъп ,при преселение на народите и заплаха от превземане на християнския съюз от мюсюлмани , да купуваш западни боклуци , акции на бамки, на автомобили , фармация . ти представяш ли си майкъле колко трябва да си тъп при такъв проблем да купуваш западни боклуци . аз просто не си представям . нещо почнах да се повтарям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеАкции само във финансовият сектор ме интересуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда нямаш предвид акции на ПАОК дето играе бербо
Коментар
-
абе вчера гледахте ли ги тия смешници в нусето . викат спасихме се, бичият тренд продължава . егати смешниците
гледай ги тия тъпаци бе . уострийт храносмилал решението на фед за лихвите . леле каква ерудиция , какво финансово говорене и висок стил
а на колегата екс казах че тука съм ги застопорил
Last edited by the architect; 18.09.2015, 15:46.
Коментар
-
бях споменавал някъде за наказанието на бомбата на 5 мин . казваше се 9900 . па почти сме там
казвам тези неща , защото идват едни тъпаци и ми микат че съм казвал нещата изберателно . таргет и стоп . кво избирателно има бе т.............
а ето я и тази бомба дето ви казах после жална майка на бичаците
Last edited by the architect; 18.09.2015, 15:25.
Коментар
-
Колегата пич незнам дали гледа ама му бях обещал къси до дето дигне със стоп на 17000 и ребаунд до 5 мин 16565.ето го пич стана.запомни .ората подценяват архитекта а той може до завлече надолу 7 милиарда бича сганLast edited by the architect; 18.09.2015, 14:39.
Коментар
Коментар