IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да ти кажа майкъле , гледам ги онзи ден по телевизора и аз точно това си помислих . няма какво да се занимаваме с разни детски играчки . едно голямо нещо и после ги няма

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      какви дълги на дакса . проблемът е огромен

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.

Той добавил: "Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".

Имамът допълнил, че "В цяла Европа, всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас".

"Ще им дадем плодовитост! Ние ще размножаваме деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!“
      Май атомна бомба шш ги опрай тея напрао директно в кошницата на шейха, да види една "безплодна европейска" бомба кво мое да напрай, мамицата им циганска .....
      Last edited by michaelis12; 21.09.2015, 11:58.

Коментар

• какви дълги на дакса . проблемът е огромен

Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.

Той добавил: "Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".

Имамът допълнил, че "В цяла Европа, всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас".

"Ще им дадем плодовитост! Ние ще размножаваме деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!“

Коментар

• ей тия като видят бомба с 358 и все едно са хванали господ за шлифера . но още на са разбрали какво са хванали на господа бога Ръъъъъъъъъъъъс Ръъъъъст на всичко
          Last edited by the architect; 21.09.2015, 11:32.

Коментар

• Добрутро мутро, вчера излезнах сух от водата не моа да повервам, че даже и напред дет ме беха сгащили с тоя прът .... късмет тоя път ама ако следващия си продължи на доле без да спира ше го попушим .....

Коментар

егати сопола
              бахти тоя еврак днес ме изкефи какво направи айде наздраве

Коментар

• егати сопола

Коментар

• айде наздравичка жорка . бомбите ме зарадваха пак пия за бомбите и за грешната мадона с големите бомби също

тая на 30 м при еврака бая гръмна
                  Last edited by the architect; 18.09.2015, 23:46.

Коментар

ухххххххх много обича , агнита поря ги кът риби , тъпча ги кът агнита
                    ооо да любимото ми е агне на чеверме за гергьовден все пак и празнувам тогава айде наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      аз ударих едно дълго евро гледам днес са пържолки сте си говорили, а какво ще кажете за овча пържолка на скара
                      ухххххххх много обича , агнита поря ги кът риби , тъпча ги кът агнита

Коментар

• тръгнаха добре но ги дръпнах . много съм противен еййййййййййй богу

Коментар

• аз ударих едно дълго евро гледам днес са пържолки сте си говорили, а какво ще кажете за овча пържолка на скара

Коментар

• Гадния паунд не можа да ме фалира, а му се искаше, вече си гледам спускането и се кефя. Наздраве на никито
                            Last edited by pepe1234; 18.09.2015, 18:30.

Коментар

• Ами дано да стане. И аз виждам зверската подкрепа - доста от нещата, за които следя се събират. Амаа дали ще стигне - тва са по твоята част, като ветеран в програмирането.

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                                Щом си на плюс - познал си достатъчно
                                Ааа 9050, може и да си казвал, но крос ли виждаш там нещо? Защото аз 9245 виждам на 4 часа, но той е тестван.
                                втори тест на 4н и надолу до тази зверска подкрепа там

Коментар

Working...
                                X