ейййййййййййййй богу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеправо викаш майкъле
тея Имамите са се удървили от "безплодните европейки" не смеят да погледнат циците им на тея, забранено им е кво да прайш
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеньет не е още има време и още малко линийки на долу пък тогаз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеАрхитекте ДАКС-а сякаш е за купуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеда ти кажа майкъле , гледам ги онзи ден по телевизора и аз точно това си помислих . няма какво да се занимаваме с разни детски играчки . едно голямо нещо и после ги няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекакви дълги на дакса . проблемът е огромен
Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.
Той добавил: "Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".
Имамът допълнил, че "В цяла Европа, всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас".
"Ще им дадем плодовитост! Ние ще размножаваме деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!“Last edited by michaelis12; 21.09.2015, 11:58.
Коментар
-
какви дълги на дакса . проблемът е огромен
Високопоставеният имам шейх Мухамад Айед изнесъл реч, в която заявил, че мюсюлманите трябва да използват бежанската криза, за да превземат европейските страни.
Той добавил: "Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах".
Имамът допълнил, че "В цяла Европа, всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас".
"Ще им дадем плодовитост! Ние ще размножаваме деца с тях, защото трябва да завладеем страните им!“
Коментар
-
ей тия като видят бомба с 358 и все едно са хванали господ за шлифера . но още на са разбрали какво са хванали на господа бога Ръъъъъъъъъъъъс Ръъъъъст на всичко
Last edited by the architect; 21.09.2015, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеегати сопола
Коментар
Коментар