IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отпусна, отпусна вече

Коментар

• днеска ме ядосаха щото не ми селнаха лимита . и останах пак с пръст в устата .

Коментар

• да ама евреите въртят такива номера
        Last edited by the architect; 24.09.2015, 12:06.

Коментар

• Ей, не ще да отлепи дакса , малко да разтоваря.
          Каква корелация между US 30 Futures и DAX,
          BMW-тата ме спасяват засега със своя 2% ръст
          Last edited by ПИЧ; 24.09.2015, 11:52.

Коментар

• Тая яна поне до 114 трябва да падне.ако пробие надолу отива на 103

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              нещо обаче тая яна сега се опъва за бомбата по принцип доста често правят мръсотии то затова дето викаш ти малко преди бомбите е хубаво да се затваря мануел странна работа японците падат пък другите катерят
              щом яната пада ше я последват индексите не се стегайте .... колко и да държат бента ше плисне реката ....

Коментар

• нещо обаче тая яна сега се опъва за бомбата по принцип доста често правят мръсотии то затова дето викаш ти малко преди бомбите е хубаво да се затваря мануел странна работа японците падат пък другите катерят

Коментар

• добро утро при мен яната за 1 пип не беше стигнала до лимита ми та си я затворих manual

Коментар

• чакаме сега тест на тая при яната и на сипа

Коментар

• добрютро . зарадвали са ме с тест на бомбичката . браво . ще почерпя

айде да се почерпим сега
                      Last edited by the architect; 24.09.2015, 09:34.

Коментар

• Коментар

• да бе мамка му, отказах се от късите заради драги , ходих после да хапна и кво да видя... мамини убавци...

бързо късо евро затворено

Коментар

• пепе виж го тоя дакс от къде отскочил

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              ухххх че сте тъпи бичаци и мошета от цял свят . късо . нивото 16226 ви гарантира трепането следващите дни иначе наздраве жорка за днешните движения
                              наздравеее

Коментар

• И от мен наздраве... дали пък няма да ми е множко пак да го скъся еврото

Коментар

Working...
                                X