мммммммм, че красиво пада всичко . а дау още не е бил 15977. лошо лошо седларов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенещо разясненията съм ги пропуснал... може ли и за мен малко инфо по линийките
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениее ако се юрне там кво прайш
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеможе и Пени маркет. Те сигурно затова ще излизат от българския пазар и техните магазини ще ги правят шоуруми на вагените да продават "пени карс"
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеискам да видя дали ще тества бомбите на минутка и на 5 и го затварям. иначе дългите евраци ми стоят
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе тия западняци били големи измамници . ейййй богу . знаех си че всичко на запад са ментак до ментака мила моя майно льо
2.1 млн. автомобила Audi със софтуер, който "мами" за вредните емисии
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекъса евро ли ае нали беше дълга ве чакай го там па си затвори дългите
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз от тук пуснах една дълга на йената и една къса на еврото и им чакам бомбите на минутка
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеиначе доста силно ниво на яната . бомба с линия
Коментар
Коментар