IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро и от мен,
    аз както беше писал michaelis12 , излизат големи зелени прътове, се очаква днес да изям един такъв прът(дано да е само днес), щото вчера продавах, вместо днес да стане това.

Коментар

• то и еврачето си има бомба на линийката Да попитам на вчера ми се случи, яко ме преебаха със преда, 4 пъти повече от колкото е по принцип и аз гледам графиката виждам изгодно да хвана нещо дребно те със тоя спред ме вкараха доста назад. Това от брокера ли е или е самата платформа или пазара?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        добрютро жорка . тъй вярно . това са нивата. гледай каква бомбичка са сложили там
        с тая бомбичка по- долу дето вчера я публикувах изиграха типичен номер , но това дава надежда за хубав сопол в бедеще и нови дъна
        аз си пуснах дълго евро и чакам 5мин бомба. на йената имам една къса ама засега няма да откривам нова първо да си затворя другите позиции

Коментар

• ми снощи ми се прецака лаптопа нещо и май имам вирОс (H5N1) и не работи нищо. сега работя от стария докато ми оправят другия

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
            да ама аз не мога и платформите да се заредя и интернет сайтовете. писал съм ти в инвестора
            я го преведи тва ве

Коментар

• добрютро жорка . тъй вярно . това са нивата. гледай каква бомбичка са сложили там
              с тая бомбичка по- долу дето вчера я публикувах изиграха типичен номер , но това дава надежда за хубав сопол в бедеще и нови дъна
              Last edited by the architect; 01.10.2015, 09:37.

Коментар

• добро утро момчета искам да ви питам заредихте ли новите линиики да сверя дали и вашите са като моите зелената на еур/усд е 1,11701 а на йената е 119,874

Коментар

• да ама аз не мога и платформите да се заредя и интернет сайтовете. писал съм ти в инвестора

Коментар

• аз вирусите не ги търкам, дикато не скапе нещо я уиндоус я нетбраузер, че е голяма разправия. Инсталации деинсталации ... ми прати ми когато можеш ... хайде лека и доходна

Коментар

• да ама аз си го изтрих че съм хванал някъв вирус и сега пиша от другия компютър

Коментар

• я моля те ми прати обяснението за линийките ,
                        аднал съм те в скайпа

Коментар

• мисля че имаше на 1,1130 няква, а може и да тества долната оранжева линия на майкъла

Коментар

• абе еврото да не е решило да си тества забравената бомба на 1,108...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              абе жорка виж яната на минетка една бомба как я издърпа надоле . оставят си бомбата значи евреите . правят се на ударени и изведнъж тя избумква . яко . все пак още малко остава до теста й
                              Архи 3 дена имах много работа и не можах да следя много много пазарите, но утре ще ми е по спокойно и ще разцъквам валутите

Коментар

• Вайййй вай вай пак фалирахме бичата сган.а как оптимистично бяха тръгнали.Мухото бърже да каже ръъъъъст

Коментар

Working...
                                X