IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Добрютро майкъле.едни украйнски евреи са. Гледам еврейският свят се пъни този четвъртък и петък ще са черни за бичата сган обещавам
    аз вчера купих и за нагоре -1750/+1725 NOV 20 SPX (че ше стои над 1750 до Нов. 20), знам им аз мурафетите на тея гадове .... още ше се набеснеят и някъде към 2020 може да далдисат пак под водата, че много Оптимизъм ше им дое в повече ....

Коментар

• Добрютро майкъле.едни украйнски евреи са. Гледам еврейският свят се пъни този четвъртък и петък ще са черни за бичата сган обещавам
      Last edited by the architect; 07.10.2015, 10:02.

Коментар

• морген, кво стана с тая страница ве, тея от С.Корея или чайниците да не са хакнали инвесторо

Коментар

• и 119,30 ще стане . ама има ли бомба затваряш после като вдигне пак пускаш

Коментар

eйййй жорка залебихме при яната на 5 мин . браво .
            да ама много скромничко. аз я чаках за 119,40

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              През заднио вход

Не се ебавайте с лудия кон,само за хора със здрави нерви,и сосни акаунти е!!!
              и кой е задния вход?

Коментар

• eйййй жорка залебихме при яната на 5 мин . браво .

Коментар

може . приемам идеи и предложения
                  Добре, някой ако има идеи, да споделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                    дай идея откъде да се влиза
                    През заднио вход

Не се ебавайте с лудия кон,само за хора със здрави нерви,и сосни акаунти е!!!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                      Хора, мисля че на стратегията, и трябва точния сигнал на влизане, в дадена позиция. Искате ли да по размешляваме, и да видим дали няма да измислим нещо, да я до усъвършенстваме, с точната повратна точка, на влизане.
                      дай идея откъде да се влиза

Коментар

• може . приемам идеи и предложения

Коментар

• Хора, мисля че на стратегията, и трябва точния сигнал на влизане, в дадена позиция. Искате ли да по размешляваме, и да видим дали няма да измислим нещо, да я до усъвършенстваме, с точната повратна точка, на влизане.

Коментар

• утре сме долу дакса на 9800
                            после и 9626 . всичко ще излезе . ако не губеха времето на ората до сега да бяхме стигнали светлото бъдеще

Коментар

• тоя дакс и дау жо няма ли да козируват и те, че им направих сефтето за първи път и засега не ми харесва как се развиват нагоре

Коментар

• тоя наско днес само на мойте бомби козирува

съ съ съ

Коментар

Working...
                                X