нали натика парата у жоба . това е важно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепиташ ли ме , значи ИИИИсус казва затваряй . нали съм медиум
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениежорка опънахме тази бомба от вчера при яната . тя тя е виновна за всичко
Коментар
-
Ти добре казваш, ама аз продавах още вчера - доста рано, а днес сутринта имаше по-добри котировки (за конкретни книжа)
Има едно положение при което , след бичи пазар в деня на спад, в началото на сесията има неразбрали, че пазара обръща и купуват още по-високо.
Обратно при спад - в деня в който пазара ще качва има такива които разселват в началото на сесията и после пазара обръща нагоре.
И това да се хване в порядък от няколко дни, не в интрадей флуктуациите.
Ей тия моменти са много интересни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе жорка виж яната на минетка една бомба как я издърпа надоле . оставят си бомбата значи евреите . правят се на ударени и изведнъж тя избумква . яко . все пак още малко остава до теста й
Коментар
-
искам да попитам,архитекте как точно решаваш за кой крос играеш за ребаунд при положение че 5 мин (1.51663) и 1 мин (1.51773) са възможни. Сега например на паунда гони бомбата на 5 мин. но имашанс да стигне и до тази на 1 мин. Как разбирам за кой отскок да играя, този като стигне на 5 мин или кротко чакам този за този като стигне на 1 мин? В единия случай може да вляза прекалено рано в другия може да пропусна ребаунда... или по-добре да пропусна отколкото да вляза прекалено рано и да играя винаги за този, който е по-далече?Last edited by pepe1234; 01.10.2015, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТака де майкъле хващаме дясното рамо на обърнатата чутура.те мошаците друго освен обърната чутура не знаят
Second Massive Bomb Explosion Rocks Chinese City, Day After 17 Parcel Bomb Attacks Kill Seven
http://www.zerohedge.com/news/2015-1...omb-attacks-ki
що фабрики им гръмнаха са е ред да гръмне нешо при еврейчетата, някоя рафинерия/база нещо тва онова ........Last edited by michaelis12; 01.10.2015, 16:56.
Коментар
Коментар