дакса и той е до 10125 днеска ще фалирам рязани мошаци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОАНДА търгува нещо с 1 точка под реалния индекс. Така и не разбрах кво точно
E-mini S&P 500 Futures Quotes
http://www.cmegroup.com/trading/equi...-sandp500.html
но всеки брокер си има квоти, някои се равняват по SPX самия индекс, други по фючърси и на кой как му отърва +- някви точки.
За DAXa би трябвало да се равняват по ей тея FDAX - Xetra futures - Eurex
DAX®-Futures (FDAX)
http://www.eurexchange.com/exchange-...-Futures/17210
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеточ тъй и аз някъде мисля да го подпра тоя Сип на 2020 с една добавка, че мноо ше им дойде Оптимизъма на тея зелените .......
Между другото таргета за месеца на Сипот е на 2055 според квотите на OANDA тряя да започна да го смятам с квотите на самия индекс, че тея фючурски работи много се отплесват от целта ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесипа има няма да качи до 2035-2050 после ще бъде разкостен . така че там спокойно може да се съсредоточиш без особено голяма сметка дето вика майкъла . цел 1944
Между другото таргета за месеца на Сипот е на 2055 според квотите на OANDA тряя да започна да го смятам с квотите на самия индекс, че тея фючурски работи много се отплесват от целта ....Last edited by michaelis12; 07.10.2015, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеНа 1Н и 4Н, индикатора форекс мастъра е на влезнал в свръх купено ниво, пък и наближава фибо ниво 1.5326. Има и един крос от вчера, гледам на по-малките графики, има логика за сел позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекакво ще кажете за късо паундче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението не е до самото бефебе майкъле . проблема е че ако бефебету е надоле и държавата е надоле и скапаните мангали са повече и скапаните евреи са повече и държавата е зле . ако бефебету и другите неща вървят по добре . аз не съм срещал обратния вариант . пак го казвам . СКАПАНИТЕ ЕВРЕИ НАТИСКАТ БЕФЕБЕТУ И ЗАРАДИ ТОВА И ДЪРЖАВАТА Е ЗЛЕ ., да си купи някой акции на ЦСКА е кво произвеждат тея кво праат освен чалгия да ми слушат в дискотеката тея тиквеници
И се бият вече и чакат ЦСКА и някви Софарми, Стари планини и други боклуци а Фарми има у Фейбоклука колко искаш
Същото кат навремето Лайфчойс, Жъст ин Тайм, Анжел Сити, Варненските пирамидални структури .... са същата само, че през БФБ ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнението не е до самото бефебе майкъле . проблема е че ако бефебету е надоле и държавата е надоле и скапаните мангали са повече и скапаните евреи са повече и държавата е зле . ако бефебету и другите неща вървят по добре . аз не съм срещал обратния вариант . пак го казвам . СКАПАНИТЕ ЕВРЕИ НАТИСКАТ БЕФЕБЕТУ И ЗАРАДИ ТОВА И ДЪРЖАВАТА Е ЗЛЕ .
Коментар
-
то не е до самото бефебе майкъле . проблема е че ако бефебету е надоле и държавата е надоле и скапаните мангали са повече и скапаните евреи са повече и държавата е зле . ако бефебету и другите неща вървят по добре . аз не съм срещал обратния вариант . пак го казвам . СКАПАНИТЕ ЕВРЕИ НАТИСКАТ БЕФЕБЕТУ И ЗАРАДИ ТОВА И ДЪРЖАВАТА Е ЗЛЕ .
Коментар
Коментар