IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жорка, такъв шанс един път в живота се пада, в понеделник да рефрешвате тука постоянно

Иначе за еврака, за мен той цяло лято си общо взето 50 на 50: почива от големия спад, за да задълбае паритет ли или набира сили за избухване....

Коментар

• и на мен ми се видя малко рисково и го затворих на загуба еврака тази нощ саега малко ме е яд щото падна още, но поне съм на сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        малииии глей тея Амерските гадове напрао ги побъркаха тея Китайци .... ако ше се запукват фронтално, да заемаме от са късометражни ..........

Second Massive Bomb Explosion Rocks Chinese City, Day After 17 Parcel Bomb Attacks Kill Seven
        http://www.zerohedge.com/news/2015-1...omb-attacks-ki

що фабрики им гръмнаха са е ред да гръмне нешо при еврейчетата, някоя рафинерия/база нещо тва онова ........
        ей го веднага излезна мача, просто как ги целим не е истина ..... ако ше си раздават тупаници яко къси .......

Officials Confirm Six US Servicemen Among 14 Dead in C-130 Plane Crash

A total of 14 people, including six US servicemen, were killed when a US C-130 Hercules military transport aircraft crashed at Jalalabad Airport in Afghanistan, ABC reports citing US defense officials.

http://sputniknews.com/military/2015...ane-Crash.html

Коментар

• мммм обаче са погледнах още веднъж еврака хм на 4Н е под SMA100/200 на дневната има спорт, но пък MACD нещо сочи надоле, мммм на кантар раотата бих изчакал, че и на седмична е още в down trend ..... де да го знам

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
            Слушайте човека!
            Аз другата седмица ще ходя до обменям моите. Ще ви кажа в колко часа, да хванете срива
            това се казва търговия с вътрешна информация

Коментар

• Слушайте човека!
              Аз другата седмица ще ходя до обменям моите. Ще ви кажа в колко часа, да хванете срива

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                И на какво ще се дължи рязкото намаляване на търсене на долари?
                Морген Гарбов може човека да е получил просветление, но уж и на мене ми изглежда еврото за нагоре ама, а да видиме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                  Тези дни рязко ще намалее търсенето на долари и би трябвало следващата седмица еврото да скочи до поне 1.15 - така че внимавайте как го скъсявате еврото
                  И на какво ще се дължи рязкото намаляване на търсене на долари?

Коментар

• Тези дни рязко ще намалее търсенето на долари и би трябвало следващата седмица еврото да скочи до поне 1.15 - така че внимавайте как го скъсявате еврото
                    Last edited by ledosvetlenie; 02.10.2015, 02:48.

Коментар

• Ей, Дау жо много енергично възстанови загубите и затваря леко на червено

Коментар

• аз вече го скъсих еврака

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          май май така изглежда. откъде ще му пускаш късата?
                          Нека да заформи нещо мечо и атакуваме

Коментар

Архитекте еврото стана за продаване май
                            май май така изглежда. откъде ще му пускаш късата?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                              Я вижте това, какво казва този чичо Карлсон за S&P 500
                              Чичо Carlson opinion
                              ух това с фигурите съм го минал . голяма тъпня . какво ли не съм опитал но иииисус ме дари с видение

Коментар

Архитекте еврото стана за продаване май
                                значи ИИИИИИИИИсус правилно ме е посъветвал

Коментар

Working...
                                X