IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами като им знам номерата сигурно ще опънат едно шипче нагоре и тогава сопола

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      да бе майкъле голямо пънене .но винаги след голямото пънене сутрин се ражда нещо голямо
      ми де да ги знам колкото повече се мотат добре, само да не ми се юрват над 2080, тряя ми само една тояга до 1950 и съм затворил

Коментар

• Мерси хубаво отскоче направи пак еврака

Коментар

• прав си сма бяха всичките, супер странно 100% съм сигурен, че ги бях направил ЕМА... а мерси, мерси. Честит еврак пък на мен честито оскоче

Коментар

• ema ли пускаш или sma за линиите

Коментар

• на еврака м1. при мен е на 1.13690

Коментар

• къде се разминават . на еврака ли . иначе да бенч съм , на сакса

Коментар

• сега като се загледах, ни се разминават кросовете с 26 пипса. Нали и ти си на бенчмарк... не би трябвало да имаме разминаване...

Коментар

• ей това е обемът пепе . 4н Сопата , най - големият , не го ли бием нагоре няма . а те си мислят че горе ги чака чичо пешо

Коментар

• при мен няма обем . по скоро това го връща

Коментар

• добро утро на всички. нека сезона на лошите отчети започне .... СЕГА

Коментар

• Може ли пак да те питам за обемите, ето сега еврото удари голям обем на 1. мин. това казва ли ми нещо или трбва да чакам да го бие, за да знам че обръща?
                          Last edited by pepe1234; 13.10.2015, 09:46.

Коментар

• да бе майкъле голямо пънене .но винаги след голямото пънене сутрин се ражда нещо голямо

Коментар

• Добрютро мутро .. Абе тея съвсем заспаха на завоя, даже и малко нагоре ми се запътили пак, много нахални значи ейй

Коментар

• дано дано долу бомбата на 119,308 по-бързо дръпне

Коментар

Working...
                                X