IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• начи виж сега. до 11 часа днес нямаше никакви проблеми . изведнъж обаче те се появиха

Нов сигнал за продължаващи проблеми в Китай

Китайският износ се понижи през септември по-слабо от очакваното, но изненадващо солидният спад на вноса е нов сигнал за продължаващи проблеми във втората по сила световна икономика с наближаване на края на годината и това може да окаже допълнителен натиск върху властите в Пекин да направят повече, за да предотвратят по-рязко забавяне на растежа

Коментар

• аааааааааа индексите . ше ги изям . АМ АМ

Коментар

• Аз за индексите приказвам, валутата незнам кво правят там, мнооо са ми сложни и ги ползвам само за хеджиране за друго нье

Коментар

• е че кога е било на 10000 и да не отскача . такъв филм нема

Коментар

• аз съм доволев майкъле . 5 м еврака и надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              голяма красота се получава
              май почнаха с циганския сценарии скиваш ли, че спряха чакат още шортаджии

Коментар

• голяма красота се получава

Коментар

• Съгласен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    Ами като им знам номерата сигурно ще опънат едно шипче нагоре и тогава сопола
                    редовния им цигански номер е сега малка червена тояга, да наскачат първите шортаджии, като скокнат шорт веднага се обръща с една зелена дебела пръчка в дупето и след това вече следва голямата червена сопа както си му е реда .....

Коментар

• Мухахаааа.Сополиииииииии

Коментар

• Не бе точно в 10 на бомбата на 1м

Коментар

• не, гледах внимателно еврака и не съм обърнал внимание ... пак ли нумерология?

Мако ме е шубе пак да го скъся еврака в момента, ако не чакахме индексите да пропадат нямаше да се замисля много...

Коментар

• Общо взето първото приятно трепание на бича паплач

Коментар

• Пепе забеляза ли в 10 ч къде се въртеше дакса точно.после тя гръмна

Коментар

• е аз по рано го затворих, че много волатилна работата, но си взехме нашето

Евро/пануд ме блазни в момента айде и тук оскоче хванато
                                Last edited by pepe1234; 13.10.2015, 10:51.

Коментар

Working...
                                X