IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз злото не го гледам архитекте. трябва обаче и него да почна да следя

Коментар

• абе аз си я затворих. сега ще го чакам да направи отскок и тогава ще пускам пак за надолу на другата бомба

Коментар

• забележи обаче жорка как и злото на 1185,3 и падна

Коментар

• ами тия сополи на това докарват . е те си го и понадуха така малкичко пък и тази бомба на 1,14777 се оказа супер атомка

Коментар

• мноу да го ева. май отива към бомбата на 1,1360 ама аз си го чакам на моята по надолу

Коментар

• мноу нервен тоя еврак

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                ми кът яната онзи ден жорка . расте расте . и хоп сопол . ама що ама кък . обади се на еврейския поп . той ще ти каже

Коментар

• оооо това евро голям сопол прави

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                    А така Архитекте. От твоите уста в божиите уши. Алилуя братко
                    ми кът яната онзи ден жорка . расте расте . и хоп сопол . ама що ама кък . обади се на еврейския поп . той ще ти каже

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      брао добре, че ако се изсули и ше търчиш до кръчмата после да давиш мъката .....
                      С еврото глей го ако върне и скачай с него нагоре не срещу него
                      Незнам Майкъле, гледам че на Н4 и дневна еврака вече е в нивата на свръхкупеност и съм пуснал къса от втората синя линия и от големия обем на 1,17 ако избуши до там

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        всичко е под контрол . това е подготовка за сопол . яната пада и фалитът на бичата паплач е гарантиран . цел на сопола 9626. а може и направо 9000

начи пепе пишеш в гугоната гепи форекс и кабел форекс и ще видиш кое какво е
                        А така Архитекте. От твоите уста в божиите уши. Алилуя братко

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                          аз съм къс от 9975 и съм с доста повече назад. Моля някой да ме просветли кое е гепито и кое е кабела...
                          гепи е паунд/йена, а паунд/долар е кабела. пепе няма какво да се притесняваш за индексите до края на месеца ще излезнат, освен ако не си ОЛ ИН де

Коментар

• всичко е под контрол . това е подготовка за сопол . яната пада и фалитът на бичата паплач е гарантиран . цел на сопола 9626. а може и направо 9000

начи пепе пишеш в гугоната гепи форекс и кабел форекс и ще видиш кое какво е
                            Last edited by the architect; 15.10.2015, 16:14.

Коментар

• аз съм къс от 9975 и съм с доста повече назад. Моля някой да ме просветли кое е гепито и кое е кабела...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Габров кое е кабела и кое е гепито?
                                Архи, нещо дакса много бичи, късите почват да ми стават неприятни... имах доста работа и до изпуснах кога се е качил толкова майка му..
                                Нема страшно и аз съм едни минус -30 леа на фашагата. пуснах къса от 10052 за адет с 1 контракт .... Като се качи на 10125 ше поразмислят малко

Коментар

Working...
                                X