аз злото не го гледам архитекте. трябва обаче и него да почна да следя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеми кът яната онзи ден жорка . расте расте . и хоп сопол . ама що ама кък . обади се на еврейския поп . той ще ти каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеА така Архитекте. От твоите уста в божиите уши. Алилуя братко
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениебрао добре, че ако се изсули и ше търчиш до кръчмата после да давиш мъката .....
С еврото глей го ако върне и скачай с него нагоре не срещу него
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевсичко е под контрол . това е подготовка за сопол . яната пада и фалитът на бичата паплач е гарантиран . цел на сопола 9626. а може и направо 9000
начи пепе пишеш в гугоната гепи форекс и кабел форекс и ще видиш кое какво е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеаз съм къс от 9975 и съм с доста повече назад. Моля някой да ме просветли кое е гепито и кое е кабела...
Коментар
-
всичко е под контрол . това е подготовка за сопол . яната пада и фалитът на бичата паплач е гарантиран . цел на сопола 9626. а може и направо 9000
начи пепе пишеш в гугоната гепи форекс и кабел форекс и ще видиш кое какво еLast edited by the architect; 15.10.2015, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеГабров кое е кабела и кое е гепито?
Архи, нещо дакса много бичи, късите почват да ми стават неприятни... имах доста работа и до изпуснах кога се е качил толкова майка му..
Коментар
Коментар