IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пепе фана ли еврейското отскоче

Коментар

• да така е

Коментар

• точно ми взе думата от устата жорка . тътътътътъ движението е най важно

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          ей тука може да видите обема дето нощеска в 1,30 дръпнатите подлоги изчистиха на мойта бомба . точно 1,14777. тия дръпнатите ме следят ше знайш
          кажи им "В Русия съм, в Русия съм, тъдънънъ"

Коментар

• ей тука може да видите обема дето нощеска в 1,30 дръпнатите подлоги изчистиха на мойта бомба . точно 1,14777. тия дръпнатите ме следят ше знайш

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              дали не наблъсках яко дълго евро йорка тя на минутка бомбата е на 1,146 баси
              пепе на мен на минутка ми излиза на 1,1480, а на 5минутната е 1,1460

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                аз съм къс от 9975 и съм с доста повече назад. Моля някой да ме просветли кое е гепито и кое е кабела...
                е не те знам с колко контракта си влезнал то не е много ей са една добавка и като си затвори дупката прибираш всичко. Ама недей да взлизаш ALL IN на сделка бе майка му дееба
                ама го задръж сега поне до 9800 не като мине на 9900 и да затвориш кепенците ....
                Last edited by michaelis12; 15.10.2015, 16:59.

Коментар

• според мен може чак от бомбата на 1358. но и там не е много сигурно . с тия сополи си е малко тегавина

Коментар

• и аз в момента съм така. дълго евро и къси индекси. йена засега не барам

Коментар

• дали не наблъсках яко дълго евро йорка тя на минутка бомбата е на 1,146 баси
                      Last edited by pepe1234; 15.10.2015, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                        хахахах аз пък гледам евро, йена, дакс, дау и СП
                        тъй де. тия са еврейските индекси

Коментар

• между другото сега праснах едно дълго евро за бомбата на минутка

Коментар

• а не бе. от 1186 до 1196 три оголени бомби . няма начин да пробие лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              а чи кък . зло яна евро и еврейски индекси . никви гепита кабели жици роми
                              хахахах аз пък гледам евро, йена, дакс, дау и СП

Коментар

• Архи, злото аз нали си го следя - има ли крос там да го е гътнал, че не намерих?

Много ме е яд, че изпуснах цифката. Но си мисля, че по-натам ще има още.

Опаа, видях го на час. Жалко че съм подминал.
                                Last edited by exxs; 15.10.2015, 16:53.

Коментар

Working...
                                X