IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега ще видим дъртола без нощница какво ще се изпърди по темата в 17:00

Коментар

• сега май отиваме на бомбата на Архитектос на 1,0892 мисля че беше

Коментар

• то вече ми изби стопа хич не ги чаткам тези неща явно какъв беше този огромен обем 10 мин преди новините дето го бутна така надолу...
        Last edited by pepe1234; 04.11.2015, 15:29.

Коментар

• VW дали няма вече да бутне тоя ДАКС, гледам пак скандали се завъртат покрай тях

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            отпрах го дългия еврак, нема какво да го мисля, сложих по-дълбоко стопче и каквото сабя покаже
            сложи стоп на 1.0840 и чакай че след 10 мин започват новините та чак до 17:00 ще се точат

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              абе пичове на вас как ви се струва злото . гледам че продължават да го натискат . има една бомба на 1092 на 1н и сякаш се пънат за там . но покрай това пънене изнасилиха доста бомби . все ми се струва че до края на годината с това изнасилване на бомби ще има за 5 мин един шип нагоре до 1234 и по точно до 1247

опаааа почват пак да ни обират . къде отиват тия пари разбира се в някой мошевски джеб

145 лв. да струва годишната винетка от 2016 г. за леките автомолбили, предлага правителството с аргумента, че у нас те са много евтини
              кво ще им плащам двойна годишна винетка ли деее*а тяхната ..... аз злото не го следя все още ама явно не само на него ми и на индексите и валутите изнасилиха доста бомби

Коментар

• отпрах го дългия еврак, нема какво да го мисля, сложих по-дълбоко стопче и каквото сабя покаже

Коментар

• абе пичове на вас как ви се струва злото . гледам че продължават да го натискат . има една бомба на 1092 на 1н и сякаш се пънат за там . но покрай това пънене изнасилиха доста бомби . все ми се струва че до края на годината с това изнасилване на бомби ще има за 5 мин един шип нагоре до 1234 и по точно до 1247

опаааа почват пак да ни обират . къде отиват тия пари разбира се в някой мошевски джеб

145 лв. да струва годишната винетка от 2016 г. за леките автомолбили, предлага правителството с аргумента, че у нас те са много евтини
                  Last edited by the architect; 04.11.2015, 14:14.

Коментар

• да ти кажа и аз се чудя за едно дълго евро ама нещо много тъпо ще излизат тези новини днес, що не ги направиха наведнъж

Коментар

• много се чудя дали да не се пробвам на евраците в 15:30. т.е. понеже очаквам лош резултат да напраскам дълги евраци и да сложа едно стопче за всеки случай, ако ошипи или са добри ще ме преебе, но ако не ошипи и позная ще е друга бира, вие как мислите

Коментар

• измъчено ама падат ей сега си затворих йената и си взех мойто за бозичка финансираха ми обяда еврейчетата, кифтета с вайнщефан вайс че и на колегите обяда финансираха
                        Last edited by pepe1234; 04.11.2015, 13:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          тук се вижда какво става когато изнасилиш бомба . сега евреите изнасилват яко бомби . това е защото следващата година две ще фалират всичко , ще приберат парите и ще се правят на ни лук яли ни лук мирисали

даа голямо пънене за нагоре правят. сигурно после изсипването ще е голямо

Коментар

• ей злото много добре

Коментар

• виж колко измъчено падат евреите от горните бомби пепе . ама като е за долна бомба и айдееее на плюскането . мухахаааааааааа

па не е зле
                              Last edited by the architect; 04.11.2015, 11:24.

Коментар

• и аз ще пусна от тая на еврака едно малко пепе . дано отскочи . ако не ще го оставя за догодина

Коментар

Working...
                                X