обаче пепе големи администратори имат тея на програмата, гледай как изтестваха кросовете на дневна на дакса и дау жона и то точно за края на седмицата евала бе брат ми машалааа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Имам да допълня нещо към стратегията на кросовете Значи сега се ми се е загнездила мисълта, че при големите движения тябва да се играе за големите кросове, вчера се стигнаха кросове на дневна на 4ч, просто много силни движения. Друго, мисля че това има потенциала да отговори на въпроса, кои кросове ще бъдат сгазени и кои не... https://www.youtube.com/watch?v=1di9HmucXzg&spfreload=1 и https://www.youtube.com/watch?v=R5-tIK-uhFo
Архи, искам да те помоля да го разгледаш внимателно, аз го гледах няколко пъти, но ми е трудно да го схвана добре. Понеже ти се оправяш по-добре с обмите ще те помоля, ако го схванеш по-добре да споделиш А и нашия индикатор на обемите е малко по-различен, та затова дали можем да го адаптираме...Last edited by pepe1234; 24.10.2015, 18:54.
Коментар
-
Мдаа..а аз като алчно копеле не си поплювам много с такива минита. Ама как да се виня - при тая успеваемост на бомбите. Е и като засечка стане - удря стопа на солиден минус. Ще изпробвам и тази стратегия с малките контракти да видим дали ще ми допадне повече.
Иначе наистина много кофти седмица, че така ни изненадаха копелетата.. и с еврото и с индексите. Трябва да има мъст.
Коментар
-
ами да екс . казах ви че правя пари колкото за баничка и бозичка . но сега като напускам къси на дакса и сипа и после тръгне надолу ще си прибера повече банички и бозички . движенията след 2007 са големи защото тази игра стана много популярна и всеки иска да стане милионер .и те съответно са настроили програмката за по- големи амплитуди . аз си прибирам повече от това което всяка скапана еврейска бамка може да ми даде това е важно и не съм затварял губеща позиция от година . ей пък това е най важното . тука 99% се хвърлят на големи поръчки без грам да си имат представа къде е дъното или върхо .като оная цаца . върхо на сипа бил първо на 2024 после на 2064 . абе мухъл къв майстор си ти бе ментак и затова всички са донори . аз искам да ви покажа как може да не бъдете донори на скапаните мошаци трябва да се играе с глава , а не с долната глава. а пък бомбите са най силното ми оръжие . а не някакви скапани фибота и трендлинийки. доволно ли се изказах екс .
ай наздраве жорка с една бозичка
Коментар
-
така е да но всеки сам си определя степента на риск. ако видиш че на 10200 имаш сигурни сигнали че тръгва надолу можеш да пускаш повече. другият момент е че ако търгуваш 10 инструмента като напускаш на тях по 0,1 са ти пак един контракт. всичко зависи от парите в сметката и степента на риск която искаш да носиш аз сега примерно имам марджин ниво 200% и за мен това е рисково и като започнат да ми излизат другата седмица на печалба ще започна да затварям докато не стигна 500% и да ми е по спокойно
Коментар
-
Архи, сорка ако е твърде лично, но ми стана интересно.
Дакса викаш не си го заторил а го чакеме от 10200 общо взето. Винаги ли играеш с минита така, щото предвиждаш подобен вариант? Защото ако е с минита печалбите от всички други познати движения биха били доста символични сравнено с изкаранато ако се пусне цял конкракт примерно.
Коментар
Коментар