сега ще видим дъртола без нощница какво ще се изпърди по темата в 17:00
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеотпрах го дългия еврак, нема какво да го мисля, сложих по-дълбоко стопче и каквото сабя покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеабе пичове на вас как ви се струва злото . гледам че продължават да го натискат . има една бомба на 1092 на 1н и сякаш се пънат за там . но покрай това пънене изнасилиха доста бомби . все ми се струва че до края на годината с това изнасилване на бомби ще има за 5 мин един шип нагоре до 1234 и по точно до 1247
опаааа почват пак да ни обират . къде отиват тия пари разбира се в някой мошевски джеб
145 лв. да струва годишната винетка от 2016 г. за леките автомолбили, предлага правителството с аргумента, че у нас те са много евтини
Коментар
-
абе пичове на вас как ви се струва злото . гледам че продължават да го натискат . има една бомба на 1092 на 1н и сякаш се пънат за там . но покрай това пънене изнасилиха доста бомби . все ми се струва че до края на годината с това изнасилване на бомби ще има за 5 мин един шип нагоре до 1234 и по точно до 1247
опаааа почват пак да ни обират . къде отиват тия пари разбира се в някой мошевски джеб
145 лв. да струва годишната винетка от 2016 г. за леките автомолбили, предлага правителството с аргумента, че у нас те са много евтиниLast edited by the architect; 04.11.2015, 14:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениетук се вижда какво става когато изнасилиш бомба . сега евреите изнасилват яко бомби . това е защото следващата година две ще фалират всичко , ще приберат парите и ще се правят на ни лук яли ни лук мирисали
Коментар
-
виж колко измъчено падат евреите от горните бомби пепе . ама като е за долна бомба и айдееее на плюскането . мухахаааааааааа
па не е зле
Last edited by the architect; 04.11.2015, 11:24.
Коментар
Коментар