така ще стане и с дъртака . като изшибам веднъж и десетилетия няма да може да дигне .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Архитекте тази седмица ще ги дрънкаме ли яко като "Бялата Златка"-Волен Сидеров пред НАТФИЗLast edited by jorkata_pz; 26.10.2015, 14:00.
Коментар
-
гъци гъци гъци яната на ребаундчето . а онзи ден какво оптимистично беше а
Last edited by mibova; 26.10.2015, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепепе оживя ли от вчера бравос . видях тия обеми ама много са ми сложни .най силно е това - тест на огромен обем и отскок или биене на обема и обръщане след това . и прасето и дъртака и сипа и японците направиха тоя номер на дневна и обърнаха. а обемите са най големи от как има графика. следващите година две сме само надолу подтовяйте се .
иначе жорка ето я бомбата .
и екс долу се изпозабравиха доста бомби и доста бомби се изнасилиха . и пак казвам обема на 9626 . няма и мижаво пипане . нещо по хубаво ще е от падането на дъртака от 18358 до 15135,8. няма да ми избягат копелетата пак ще ги хвана . дъната и върховете не са ми цел . а колко тъпака по тия форуми се изредиха да хващат дъна и върхове .направо с лопата да ги ринеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеевро яна , дакс сип насдак и дау жо . въпреки че при индексите няма никакво значение . те всичките заедно катерят и заедно падат . пускай си само един който ти е най по сметката и през 100. целиш после някой крос долу . като падне доу жо на 1000 вече ще е рисковано да пускаме за долни кросове
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеБанда на какви валутни двойки, индекси и стоки, търгувате със тази система "златен крос"?
Коментар
-
пепе оживя ли от вчера бравос . видях тия обеми ама много са ми сложни .най силно е това - тест на огромен обем и отскок или биене на обема и обръщане след това . и прасето и дъртака и сипа и японците направиха тоя номер на дневна и обърнаха. а обемите са най големи от как има графика. следващите година две сме само надолу подтовяйте се .
иначе жорка ето я бомбата .
и екс долу се изпозабравиха доста бомби и доста бомби се изнасилиха . и пак казвам обема на 9626 . няма и мижаво пипане . нещо по хубаво ще е от падането на дъртака от 18358 до 15135,8. няма да ми избягат копелетата пак ще ги хвана . дъната и върховете не са ми цел . а колко тъпака по тия форуми се изредиха да хващат дъна и върхове .направо с лопата да ги ринеш
Коментар
Коментар