IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• така ще стане и с дъртака . като изшибам веднъж и десетилетия няма да може да дигне .

Коментар

• той си имаше кордон че ако го бяха оставили на народната любов сигурно и гъза щеше да го боли

Коментар

• аз ако го ударя тоя ще остане без глава . какви са тия ухапвания от комар трябва с отскок и с цялата маса на тялото у главата

Коментар

• Архитекте тази седмица ще ги дрънкаме ли яко като "Бялата Златка"-Волен Сидеров пред НАТФИЗ
          Last edited by jorkata_pz; 26.10.2015, 14:00.

Коментар

• Хохооо как отскачат скапаните мошаци.къде сте тръгнали бе
            Last edited by mibova; 26.10.2015, 14:38.

Коментар

• гъци гъци гъци яната на ребаундчето . а онзи ден какво оптимистично беше а
              Last edited by mibova; 26.10.2015, 14:38.

Коментар

• Ммммч че приятно отскочи еврака на минетка

Коментар

• Мошета това 10853 силничко ви доде . прибирам това онова.дигайте пак скапаняци

Коментар

• Големи импулси миналата седмица. Да видим сигналите тази за продължение ли ще са или за рейндж.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      пепе оживя ли от вчера бравос . видях тия обеми ама много са ми сложни .най силно е това - тест на огромен обем и отскок или биене на обема и обръщане след това . и прасето и дъртака и сипа и японците направиха тоя номер на дневна и обърнаха. а обемите са най големи от как има графика. следващите година две сме само надолу подтовяйте се .

иначе жорка ето я бомбата .

и екс долу се изпозабравиха доста бомби и доста бомби се изнасилиха . и пак казвам обема на 9626 . няма и мижаво пипане . нещо по хубаво ще е от падането на дъртака от 18358 до 15135,8. няма да ми избягат копелетата пак ще ги хвана . дъната и върховете не са ми цел . а колко тъпака по тия форуми се изредиха да хващат дъна и върхове .направо с лопата да ги ринеш

сега видях. аз нали съм с ограничена платформа и не мога да връщам и затова не я виждам

Коментар

• да . а иначе виж злото днес се загледах на една друга графика как 1980 е направило връх и от къде е паднало познайте . хохо аз съм дядо коледа . чи кък от къде . 853
                        значи от пондрелник и дакса го събарям от 10853

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          евро яна , дакс сип насдак и дау жо . въпреки че при индексите няма никакво значение . те всичките заедно катерят и заедно падат . пускай си само един който ти е най по сметката и през 100. целиш после някой крос долу . като падне доу жо на 1000 вече ще е рисковано да пускаме за долни кросове
                          Искаш да кажеш "през 100" пипа ли, иначе благодаря за инфото.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнение
                            Банда на какви валутни двойки, индекси и стоки, търгувате със тази система "златен крос"?
                            евро яна , дакс сип насдак и дау жо . въпреки че при индексите няма никакво значение . те всичките заедно катерят и заедно падат . пускай си само един който ти е най по сметката и през 100. целиш после някой крос долу . като падне доу жо на 1000 вече ще е рисковано да пускаме за долни кросове

Коментар

• пепе оживя ли от вчера бравос . видях тия обеми ама много са ми сложни .най силно е това - тест на огромен обем и отскок или биене на обема и обръщане след това . и прасето и дъртака и сипа и японците направиха тоя номер на дневна и обърнаха. а обемите са най големи от как има графика. следващите година две сме само надолу подтовяйте се .

иначе жорка ето я бомбата .

и екс долу се изпозабравиха доста бомби и доста бомби се изнасилиха . и пак казвам обема на 9626 . няма и мижаво пипане . нещо по хубаво ще е от падането на дъртака от 18358 до 15135,8. няма да ми избягат копелетата пак ще ги хвана . дъната и върховете не са ми цел . а колко тъпака по тия форуми се изредиха да хващат дъна и върхове .направо с лопата да ги ринеш

Коментар

• Банда на какви валутни двойки, индекси и стоки, търгувате със тази система "златен крос"?

Коментар

Working...
                                X