IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• заковаха фашистите ционисткото 10666
    идеалка ги бутна тая на 4н а жорка . красота

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      те нон стоп го играят урвенската майкъле . ама все пак и бомбичката на 4н фашистите я прободоха лошо и нямаше начин да не върнат
      ай наздраве с едно топло прясно мляко
      наздраве

Коментар

добрютро жорка . да бе аз ги чакам да падат те шипаци ми правят . сега отскочи точно на минетка от 121,815

а при еврака една бомбичка от вчера на 1,08472 си отмъщава
        да да ама аз се чудя дали да му бия от тука късата на еврака или да го чакам да го закарат на 1.0930

Коментар

• те нон стоп го играят урвенската майкъле . ама все пак и бомбичката на 4н фашистите я прободоха лошо и нямаше начин да не върнат
          ай наздраве с едно топло прясно мляко

Коментар

• вчера играха курвенската за "коледното рали" нищо затворихме късите днеска ги чакам на кестерме и пак добавка на дългите ...... Мама им гадна, винаги измислят някоя простотия, нооо ше опънат пак един масур нагоре знам аз ...

Коментар

• добрютро жорка . да бе аз ги чакам да падат те шипаци ми правят . сега отскочи точно на минетка от 121,815

а при еврака една бомбичка от вчера на 1,08472 си отмъщава
              Last edited by the architect; 18.12.2015, 08:55.

Коментар

• добро утро пичове тая яна е изтествала всички бомби нагоре. бахти и ластиците са разтягали

Коментар

• айде лека жорка

Коментар

Аз дълга от 17285 ще жулна
                    ще го чакаш на бомбата айде лека от мен

Коментар

• Аз дълга от 17285 ще жулна

Коментар

• дау жон се подпря на оранжувата ама затвори да го ева, че си мислех за една дълга от там

Коментар

• Еййй страшни тия боумби жорка.ръъъъст на евреите

Коментар

• Майкъле видя ли тея бомби какво направиха с индексите днес. уж нагоре щеше да върви пък то гледай какво стана

Коментар

• докато се чудя какво да е си отворих едно тъмно Столично и все още се чудя затва ще си отворя и второ ай наздраве

Коментар

• Сипи си жорка един сип 500

Коментар

Working...
                                X