IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• първо да закараме дау жон на 17290 и яната на 120,95 да си пусна дългите

Коментар

• Оп и на 1м прибрано

Коментар

• Ей сега започва жорка.иначе виж на 5 м как сладко сладко отскочи евро то .ой на батя

Коментар

• ба го кво стана с коледното рали

Коментар

• тоя дакс сега за къси ли го чакате или за дълги, че го изпуснах нещо аз него

Коментар

• ох много красиво се получава жорка

Коментар

• май ще разтягат ластици и при еврака

Коментар

• па добро отскоче на еврака на минетка . а сопола беше заради бомбандарата .ей така ще закарам и дау жо на 100

обаче много интересно . програмката не забравя. чудех се защо при еврака няма сополи заради яната пък те евреите са позабавили малко движението за сега и хоп сополче

Бар Рафаели арестувана в Израел за укриване на данъци
                  Last edited by the architect; 18.12.2015, 10:40.

Коментар

• Ева Лонгория младежи, тея джамбази може да го изрежат и в двете посоки, но чакат балъци да се накачат в едната и тогава рез в обратната.... аз влезнах Longines на фашагата, че обичам дупките аз

Коментар

• еееее лошо сега ще го запълнят

Коментар

• те и гап направиха да ги ева

Коментар

• заковаха фашистите ционисткото 10666
                          идеалка ги бутна тая на 4н а жорка . красота

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            те нон стоп го играят урвенската майкъле . ама все пак и бомбичката на 4н фашистите я прободоха лошо и нямаше начин да не върнат
                            ай наздраве с едно топло прясно мляко
                            наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              добрютро жорка . да бе аз ги чакам да падат те шипаци ми правят . сега отскочи точно на минетка от 121,815

а при еврака една бомбичка от вчера на 1,08472 си отмъщава
                              да да ама аз се чудя дали да му бия от тука късата на еврака или да го чакам да го закарат на 1.0930

Коментар

• те нон стоп го играят урвенската майкъле . ама все пак и бомбичката на 4н фашистите я прободоха лошо и нямаше начин да не върнат
                                ай наздраве с едно топло прясно мляко

Коментар

Working...
                                X