Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМоже би до края на месеца ще стане 2100
Надеждата умира последна че в сряда е FOMC и в петъка е NFP а тея гавазини го смъкват преди тях значи може да има обрат ако ли не то на 1800 къде си беше и толкоз кво да напрайм сегаLast edited by michaelis12; 04.01.2016, 10:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМисля майкъле че ще има едно закъсняло коледно рали скоро така че това 2100 може и да излезе.ама времево не знам кога
Коментар
-
За много за много Живи и Здрави точно почва не по мой вкус ....ем кво да напрайм са не мога да изляза от позицията да му се невиди какво се клатят като в публичен дом не ги знам ....
На мене ми трябваше 2100 мангалите го смъкнаха на 2000 пфффф писна ми на пискюла а го чакам от Ноември да го ева ....
Коментар
-
....(´• ̮•)˛° /.♫.♫\˛. ˛ ˛ ˛ Π____. * ˛*.。.。
.°( . • .) ˛°./• '♫ ' •\. ˛*./______/~\*. ˛*.。˛
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田|門|╬╬╬
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`
★ Весела Коледа и Честита Нова Година! ★
един поздрав с танца на пингвина .... кат гледам май ше палим към Антарктиката ....
https://www.youtube.com/watch?v=YDHOZVJfo0YLast edited by michaelis12; 26.12.2015, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЧестита Коледа пичове . Здраве и късмет !!!!!Успешна 2016 за всички !!!!
Коментар
Коментар