IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде майкъле .до утре . и аз ударих една две бирички и сега нещо ми се замая и лекинко напипвам леглото отдавна не съм виждал толкова точно отскачане на наско .то 4444 винаги си е било силно ниво . но и бомбата си каза думата

Коментар

• Аз треснах два бири и музиката да свири ..... айде утре ше видиме дали ше има нагоре да напрайм некоя матрафукция преди да се върне за потвърждение, че де да го знам колко ше вземе от засилката .....

Коментар

• наздраве

Коментар

• наздраве пичове

Коментар

• ех тоя еврак дали не го затворих много рано. аз си мислех че ще иде пак на 1,09 пък той пропадна под 1,08

Коментар

• яната и тя нещо се напиня нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                аз пуснах още дълги за Февруари там тая дупка тряя да се затвори не мое така ....
                майкъле и аз измаах дълга на дакса и дау жона и си пия винцето

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  страхотни ски направиха тия мошета а жорка . красота . сега ще има отскоче на наско

всички реваха реваха за сняг . сега като заваля и се оплакват
                  ооо перфектно се получи а още не са дошли пейролите айде наздраве за днешния ден с едно хубаво домашно червено вино

Коментар

• аз пуснах още дълги за Февруари там тая дупка тряя да се затвори не мое така ....

Коментар

• страхотни ски направиха тия мошета а жорка . красота . сега ще има отскоче на наско

всички реваха реваха за сняг . сега като заваля и се оплакват
                      Last edited by the architect; 04.01.2016, 18:11.

Коментар

• ох котьоооооо затворих си късия еврак а тоя дау жон как е тръгнал ще взема да си затворя и късия дау жон от октомври месец на плюс

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            суперско е това майкъле . иначе много падат тия индекси . все едно навън е зима и сме наточили ските ха добре дошъл жорка. хаирлия да е . . яната за малко не стигна това 118,531 но като цяло тука беше сигурният таргет
                            си ебало века с тея напред - надзад .... И винаги курвенската през нощта кат всичко спи с тея фючърси ти го подават от кьош ..... мама им ухапана начи на тея евреите с техните машинки .....

Коментар

• суперско е това майкъле . иначе много падат тия индекси . все едно навън е зима и сме наточили ските ха добре дошъл жорка. хаирлия да е . . яната за малко не стигна това 118,531 но като цяло тука беше сигурният таргет

Коментар

• много е яко ....

Коментар

Working...
                                X