IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз това гледах преди малко по твойта картинка, на м15 спх има нещо подобно 3ка червени и един голям бар зален ги обхваща, ама аз бих гледал дневните барове....

Коментар

• абе тея обърнаха ли сега не са ли ? .... такъв кендъл тряяше да се появи само, че по-мощно да затвори за да замирише на reversal еба ли ги що праат ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Вчера нали беше зелено,що не се възползва?
        защото съм на баба си у пантофите и нема как да стане освен зеленото ако не е над 2000 тогава щях да се възползвам

Коментар

• да като нарисувано беше

Коментар

• Пепе красота 1813.58 на 200ема

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Незнам с какво и без какво са, но последната се оказа бая разкрепостена. Ама аз съм си ерген така че за мен може момета, а за вас алкохол,че май сте с женички
              хаха е ако е била вчера последната, се пускам с тебе веднагически но ако говорим за преди няколко месеца ще да си разкажа играта на черния дроб дока се уредим Нема проблем мен, пиши на лични некой път може да се разберем нещо
              Last edited by pepe1234; 20.01.2016, 20:07.

Коментар

• Ръст

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  и те ли са без стопове Че иначе не е интересно... BTW за една разпивка и малко купон съм за
                  Незнам с какво и без какво са, но последната се оказа бая разкрепостена. Ама аз съм си ерген така че за мен може момета, а за вас алкохол,че май сте с женички

Коментар

• айде и аз изплющях дългите от 1812

Коментар

• Глей ги глей ги тия аматьори от Нусето ще се оакат.до врата са затънали в американски булшити

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        мале ше се насера ако го изрежат едно здраво да изтрепят късите ...... само едни 2 х 100 и сме готови
                        Вчера нали беше зелено,що не се възползва?

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                          като ги гледам евентуално ръст може да има от другия месец, че тоя месец всичко е изгубено
                          мале ше се насера ако го изрежат едно здраво да изтрепят късите ...... само едни 2 х 100 и сме готови

Коментар

• като ги гледам евентуално ръст може да има от другия месец, че тоя месец всичко е изгубено

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              миналата година ви говорих че малката бомбичка на 1944 сопата ще отмъсти . ония ми се хилеха . много дигна . затова и отмъщението е солидно
                              бах това отмъщение. да вземе вече да отмъщава и нагоре

Коментар

• Пичуи .
                                Всичко е в ръцете на бай Дроги ,утре си искаме дозичката !

Коментар

Working...
                                X