и аз това гледах преди малко по твойта картинка, на м15 спх има нещо подобно 3ка червени и един голям бар зален ги обхваща, ама аз бих гледал дневните барове....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВчера нали беше зелено,що не се възползва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеНезнам с какво и без какво са, но последната се оказа бая разкрепостена. Ама аз съм си ерген така че за мен може момета, а за вас алкохол,че май сте с женичкино ако говорим за преди няколко месеца ще да си разкажа играта на черния дроб дока се уредим
Нема проблем мен, пиши на лични некой път може да се разберем нещо
Last edited by pepe1234; 20.01.2016, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеи те ли са без стоповеЧе иначе не е интересно... BTW за една разпивка и малко купон съм за
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале ше се насера ако го изрежат едно здраво да изтрепят късите ......само едни 2 х 100 и сме готови
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениекато ги гледам евентуално ръст може да има от другия месец, че тоя месец всичко е изгубеносамо едни 2 х 100 и сме готови
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеминалата година ви говорих че малката бомбичка на 1944 сопата ще отмъсти . ония ми се хилеха . много дигна . затова и отмъщението е солидно
Коментар
Коментар