IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дано дано кръстосал си и палците на краката и съм гушнал всички индиански амулети и ше му бая тука само и само да лети нагоре .....

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
      и аз съм къс на еврака, а ти докъде ще го чакаш да падне
      До където го закарат, аз съм изцяло фундамент. Да се надяваме по надолу
      Петък ще затворя и от понеделник започва новото мислене и изчисления

Др седмица ще започна да търгувам на ренко в друга сметка, тогава ще следя нива. някои има ли познания за тия чартове ?

Коментар

• на дневна на СиП май му подготвят прайс секшън ще го видим как ще завърши деня

Коментар

• тея нещо много се надървиха, така ми харесват нека нека газ нагоре и да избушат всички шортаджии с мръссссна газ до 2100 .....

Коментар

• айдеееееееееееее ралитоооооооооооооооо ръъъъъъъъъъъъсссстттттт. наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Миналата седмица беше сладураната, но си трбват финанси. Дано откраднем парички от финансовият елит и ще се лепят веднагически без да се прави нищо

Аз съм къс цялата седмица евро/ долар и дълъг швейцарец/долар
              и аз съм къс на еврака, а ти докъде ще го чакаш да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                хаха е ако е била вчера последната, се пускам с тебе веднагически но ако говорим за преди няколко месеца ще да си разкажа играта на черния дроб дока се уредим Нема проблем мен, пиши на лични некой път може да се разберем нещо
                Миналата седмица беше сладураната, но си трбват финанси. Дано откраднем парички от финансовият елит и ще се лепят веднагически без да се прави нищо

Аз съм къс цялата седмица евро/ долар и дълъг швейцарец/долар

Коментар

• Гледай днес пепе сипа или сопата дето му викам аз.пресича подкрепа .народа си вика хайде надоле и онова веднага обръща.за това пепе не чети книги.евреите по телевизията ти казват да четеш книги за да ти промият мозъка

Коментар

• Абе тая 200 ема на сопата на седмична мноу силна бе
                    Еййй днес го хванах тоя фашист на 1м най накрая за отскока

Коментар

• Ръъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                        абе тея обърнаха ли сега не са ли ? .... такъв кендъл тряяше да се появи само, че по-мощно да затвори за да замирише на reversal еба ли ги що праат ....
                        мъчат да обръщат ама до края на седмицата ще разберем дали ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          мале ше се насера ако го изрежат едно здраво да изтрепят късите ...... само едни 2 х 100 и сме готови
                          недей майкъле пий лопедиум

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            Бомбичката на 1м дакса издърпа почвам късите
                            абе то са тряя да почват дългите ве ....

Коментар

• Бомбичката на 1м дакса издърпа почвам късите

Коментар

• Ехаааа избичиха .биха и зверското обемче и хоп хоп нагори

Коментар

Working...
                                X