дано дано кръстосал си и палците на краката и съм гушнал всички индиански амулети и ше му бая тука само и само да лети нагоре .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеи аз съм къс на еврака, а ти докъде ще го чакаш да падне
Петък ще затворя и от понеделник започва новото мислене и изчисления
Др седмица ще започна да търгувам на ренко в друга сметка, тогава ще следя нива. някои има ли познания за тия чартове ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеМиналата седмица беше сладураната, но си трбват финанси. Дано откраднем парички от финансовият елит и ще се лепят веднагически без да се прави нищо
Аз съм къс цялата седмица евро/ долар и дълъг швейцарец/долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениехаха е ако е била вчера последната, се пускам с тебе веднагическино ако говорим за преди няколко месеца ще да си разкажа играта на черния дроб дока се уредим
Нема проблем мен, пиши на лични некой път може да се разберем нещо
Аз съм къс цялата седмица евро/ долар и дълъг швейцарец/долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеабе тея обърнаха ли сега не са ли ? .... такъв кендъл тряяше да се появи само, че по-мощно да затвори за да замирише на reversal еба ли ги що праат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемале ше се насера ако го изрежат едно здраво да изтрепят късите ......само едни 2 х 100 и сме готови
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеБомбичката на 1м дакса издърпа почвам късите
Коментар
Коментар