If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха, не съм се сетил да споделям да ти кажа честно Майкъле....други мисли ми напираха
Пък и айде да не си играем с търпението на админчо
Казвайте вие каква я мъдрите за идната седмица. Аз си мисля индексите да чакам някой пулбек и да влеза дълго. Може да ходи към горните кросове на 1Н или 4Н.
Малко притеснително, че дакса, дау, СПХ не направиха ново дъно, но пък са на двойно дъно, което не е малко.
От друга страна все си мисля, че еврото трябва да ходи към 1.12 преди да се пуска евентуално за заветния крос на Жорката
Петролът или пас, или бик, ако дръпне да тества някой долен крос.
А какво мислите за златото вие? Архи, помня ти май очакваше избушване сериозно тая година, но виж даже и тази седмица едва катери. Трудно се гадае вече нещо..
екс аз си мисля че на еврака пътя към 1,06 е открит. нека иде до там пък тогава ще го мъдрим за 1,12. даже нищо чудно и да го закарат тая година до 0.98 ако реши Марио Дръгел да увеличава стимулите март месец което пък значи че индексите трябва да се вдигнат и да си стигнат горните бомби та да ми излезнат дългите и от там да ги скъсяваме айде наздраве от мен
Иначе за златото и петрол не бях чувал за съотношение.
Чувал съм за Дау/злато, че е до 8-9 е ок. И бичаците на златото съм чувал да използват тоя довод. Но разбира се винаги може златото да си е ок, просто дау да трябва да е към 11000
има как ей го тука се вижда кога е имало кризи ..... то са кат гледам пак натам е отишла раотата .... в киреча
Иначе за златото и петрол не бях чувал за съотношение.
Чувал съм за Дау/злато, че е до 8-9 е ок. И бичаците на златото съм чувал да използват тоя довод. Но разбира се винаги може златото да си е ок, просто дау да трябва да е към 11000
Хахаха, не съм се сетил да споделям да ти кажа честно Майкъле....други мисли ми напираха
Казвайте вие каква я мъдрите за идната седмица. Аз си мисля индексите да чакам някой пулбек и да влеза дълго. Може да ходи към горните кросове на 1Н или 4Н.
Малко притеснително, че дакса, дау, СПХ не направиха ново дъно, но пък са на двойно дъно, което не е малко.
От друга страна все си мисля, че еврото трябва да ходи към 1.12 преди да се пуска евентуално за заветния крос на Жорката
А какво мислите за златото вие? Архи, помня ти май очакваше избушване сериозно тая година, но виж даже и тази седмица едва катери. Трудно се гадае вече нещо..
Абе ако намираш парясници ги споделяш .... ше ти върнем жестан не се кози, мани го админчо те са свикнали ....
Борсите уж нагоре, колко нагоре незнам ама SPX направи дупка там на 2040/2060 а това си е направо яма и тя трябва да бъде асфалтирана. Ако е така то евро и злато надолу, петрол още малко нагоре трябва да се изравнят злато и петрола съотношението че нещо много се разминава. Златото малко ше послезне петрола ше се качи и някъде там ше има съвпъдък .... Ако SPX е нагоре всички други следват, само внимавай с японеца, че pullback при него е да си еве века ...
Exxs не може да се оплаче. Тъкмо се прибира от петъчен разврат. Ама не сте ли забелязали как като връзва на борсата, връзва навсякъде
И все пак...можех да хвана повече, ама нищо де. Хубав петък беше
пшшшт ааа така да нема алчнотия, квот си взел - взел да не минеш от тънмата страна, че става грозно ... само дето не си споделил развратниците ееее тука вече ..... лосо
Коментар