И правилно майкъле.то в чжбина има яки условия за колильо.а мойто дори ми го откраднаха .паплач сганска
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАма той и бендзина е 30 доларя ама ми го продават на 2 лефа и не е мръднал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеИ аз съм голям ценител на тия работи майкъле. Само златото и железобетона нямат бутане
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениепуснах няколко къси на паунд долар, ама много се мота нещо с падането, може и да ги затворя след малко с малък +
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениече тя без пари бе майкълетова струва само тенекията толко, а нумизматиката незнам още колко да добавим ..... важното е, че е валидна
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЛелеее това зло що стопове на късаци разбирачори удари .лека полека и ще се върне до 1126 бомбичката на 1н
Глей го от Импетатор Титус 7.10 грама = 235,60 EUR чудим се 1 евро или 1 долар колко ли ше струват след 2 бона години ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеи аз ще и се помола за ръъъъъъъъъъъъсттттттт на индексите и яната и спад на еврака
Коментар
Коментар