IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• петрола и той добре

Коментар

• много хубаво си вървят в правилната посока дано така и да се задържат

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        глей жорка глей красота . не е нужно вече да си профиционалист и да се правиш на голямо Лайно по форумите . просто ти трябват едни бомби и си готов мухахааааааа

хахахаахх точно

Коментар

• абе няколко пипа ама от сърце жорка

Коментар

• глей жорка глей красота . не е нужно вече да си профиционалист и да се правиш на голямо Лайно по форумите . просто ти трябват едни бомби и си готов мухахааааааа

Коментар

• тоя еврак като тръгна одеве нагоре ми изправи косъма ама сега нещата са се нормализирали вече

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                незнам там как е никога не съм бил ....
                не ти и трябва там е като сапунен сериал и да не го гледаш цял месец няма никакво развитие на сюжета

Коментар

• Айде тест на прасето наско на 1м .дълги
                  А дъртака върна до тая изнасилената на 15 м.казах им на бичаците че ще ги клъцкам
                  Last edited by the architect; 27.01.2016, 17:24.

Коментар

• ей такива бомби най ги обичкам

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                      айде да идва вече 21:00 да има някакво раздвижване че ми омръзна това затишие да го ева все едно сме на БФБ
                      незнам там как е никога не съм бил ....

Коментар

• Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
                        Пепе, GBP/USD прави обърната глава с рамена и по-добре внимавай там с късите сега.
                        Благодаря, още вчера ги затворих. Предполагам че пак ще пробвам къси на 1.45, ама сега приказвам на изуст, че не съм гледал графики днес никакви...
                        Last edited by pepe1234; 27.01.2016, 15:28.

Коментар

• айде да идва вече 21:00 да има някакво раздвижване че ми омръзна това затишие да го ева все едно сме на БФБ

Коментар

• гадове бежански . а ето и бомбичката на фашиста . само фашиста ще ги оправи тях

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              И правилно майкъле.то в чжбина има яки условия за колильо.а мойто дори ми го откраднаха .паплач сганска
                              ааа дърпат дърпат и мене ми гепиха 3 до са, че даже последното от мазата разбили и го отмъкнали, дееба и бежанците дееба Ама аз не се предавам па си взех и са е дома слагам го да спи до мене ....

Коментар

• Дъртака супер отскоче направи на минетка докато си бърборим.браво

Коментар

Working...
                                X