IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• проклети Мишкунаци . вермахтът вермахтът падаааааааа . клиентите ми клиентите ми . ще фалират .

Коментар

• и аз пуснах дълги на яната от твоето число то пък гледам че има синя линийка пък и там се пада ЕМА 200 на седмична и ЕМА50 на месечна та си мисля че трябва да подкрепи долара и да го вдигне малко че го разсипа направо тая яна

Коментар

• ухааааааааа честито 7777 на всички янки яначки и янчовци .сега дълги

Коментар

• тръгне ли дъртака към бомба няма бягане . ръъъст евреиииии

Коментар

• ухаааааа бърза прасето наско , бяга от моята чикийка

Коментар

• ейййййй най накрая тия дръпнати подлоги азиатски ги завлякох на тая бомба на 15 мин . уникално гадно копили съм
                че и на 15358 го нагласили
                Last edited by the architect; 07.04.2016, 18:33.

Коментар

• Ммммм че готино пада тая яна.да видим сега дали от раз ще изтества моето велико архитектурно 10777777 или малко евреичетата ще се позабавляват.па и сипа и него го скосих от бомбата на 15 .като цяло добре.

пия за ромчето и Тира

НОГО НОГО ДОБРЕ.ПРОКЛЕТИ МИШКУНЯЦИ ЗАЩО ПАДАТ АЗ СЪМ ЖЕНСКА ЕВРЕЙСКА КРАЛИЦА И КЛИЕНТИТЕ МИ ,КЛИЕНТИТЕ МИ ЩЕ МЕ РАЗПОРЯТи няма повече да ми вземат интервюта в инвестора.мухахааааа

Коментар

• е браво

Коментар

• скапана американска паплач . ръъъъъст . не ви остава много .и на българските продажници дето бършат гъ... в америка и на тях

Коментар

• Давай яно .да фалираме азия.че и там са няколко милиарда.тия като фалират и почнат да търсят храна глей какво става.

кви бежанци кви пет лева . оно ще е сеч

Коментар

• Няма се плашите евреи .кака янка пада и сопола на индексите ще дойде.зверски.късо късо до дупка.то дългите така или инак са със 10$ стопове и нищо не са хванали от покачването

Коментар

• Архи, таз графика на колко мин. Рамка е
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• късо евреи от тука

Коментар

• ръъъъъъъст на индекситеее ай наздраве

Коментар

Working...
                                X