IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бреее бре бре ко стана с оптимизма уа. вай вай вай. една 5 мин бомба и се оакахте

Коментар

• клъц клъц прасенцето с чикийката

Коментар

• хахахахаха хохохохохохоо

Коментар

• късооооо евреииииииииииииииии

Коментар

• па не е зле дъртака . лев и дваесе в жобето . абе тия в еврейските теми за фашиста и нуслето само се пънат да разсъждават . а как може с една мозъчна клетка да родиш нещо . ай вие ми кажете

Last edited by the architect; 08.04.2016, 17:31.

Коментар

• газ надолу

Коментар

• Архи както си го подхванал ще се обиди мишкуняка или ще му избягат клиентите и после кво ще прави
                Last edited by jorkata_pz; 08.04.2016, 14:23.

Коментар

• Проклети мишкуняци защо падат .защоооооо.
                  Тъкмо преди малко метнах един клиент че ще катери и той ми даде парите си да ги инвестирам защото аз знам как.но те падат проклети мишкуняци.но карай еби го в клиента аз нали го метнах и му зех ного пара.пука ми ного ного за клиентамухахаааа

Коментар

• яко къси от тука еврейчета. вие нагласихте втората световна на датата 9444 нали

Коментар

• и аз си залебих от дългата яна че незнам оная дърта парясница какви ще ги говори след 2 часа ако бутне пак яната ще пускам дълги ай наздраве

Коментар

• айде дълги от 9444. залебих от втората световна добре

Коментар

• ного мачка този вермахт ного . аз по принцъп съм фундаменталист и играя само за нагоре защото всичко следващите 10 20 години ще катери но този път изиграх корекцията и пак пускам дълги за вермахта на 20000

Коментар

• еииииии избързах фашиста е на косъм от втората световна 9444

Коментар

• дълго евреи

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                проклети Мишкунаци . вермахтът вермахтът падаааааааа . клиентите ми клиентите ми . ще фалират .
                                спокойно баба Йелън тази нощ ще раздава правосъдие по нощница и ще спаси положението

Коментар

Working...
                                X