If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
обаче трябва да ви кажа приятелки че на пустинните овчарчета не им остава много нагоре . на тази мисъл ме навежда фактът че те в рамките на две години на едни и същи нива по едно и също време /лятото/ правят едно и също нещо . скапаните миризливи немити пустинни овчарчета наречени мошаци измислят някакви референдумчета и дигат тройно маржина за да изчистят всичко късо . винаги когато тестват нещо два пъти или повторят нещо два пъти мошаците обръщат зверски . сиреч следващите 5 годинки сме стабилно надолу . дау на 1000 е 100 процента , според мен направо на 358 . гответе се
нали ви казах еврейчетата манипулират нашя пазар затова го няма . а всички в оптимизъм на бефебе са еврейски тролове и по цял ден викат това което са им наредили ония скапаняци . слушайте какво ви казвам . продължавате да не ме слушате
най вероятно еврейчетата от тука ще отскочат . как ми се искаше да няма долу бомби които да им помагат да бичат на скапаните пустинни овчарчета некъпани но няма начин .все пак ластика е опънат яко за надолу така че мен царят слънце някви отскоци на овчарчетата не ме притесняват
Коментар