IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето как търгувам аз

Колеги чакам да се развие тренда.като се развие така по добре и затварям.аз много обичам така да се развива трендя ръйраш ли и като се развие да затворя.според мен търгувайте като мен много е печелившо

Коментар

• А прасето наско дори още не е паднало.занимават ни с некви брексити и англииски евреи но точно преди една година китай фалира.скоро ще научите

Коментар

• Абе хора вие наистина ли пуснахте дълги за 11111.баси кефа как ви фалирах.мислите си че ще ви се размине

Коментар

• Архитекта към пещерата:
          Сезам отвори се

Пищирата към архитекта:

Код бите шойн

Архитекта: 10234.5

Пищирата :данке улязай

Коментар

• Фашиста като чукне бомбата на 10234.5 ама само как са я сложили там и прибирам всичко в пещерата на 40 разбойника.мухаха

Коментар

• браво на прасето наско .веднъж , втори път ама третия път го издърпах на бомбата .фашиста има още да пада, прасето 4504 втората бомбичка сякаш го дърпа .днеска ще прибирам пари на бичаци и ще лебя .

Коментар

• Къс фашист на 5м евреи.опитвате се да избягате от неизбежното .всеки ден в повече са още една петилетка в моя полза

Коментар

• Оттново късо на дъртака 1м бомбата 17899

Коментар

• Абе някой разбра ли що след първичния оптимизъм дъртака отиде на 17853

Коментар

• Абе много е приятна тази борсова търговияв накрая виняги печеля аз

Коментар

• а късите евраци още не са ама ще почакам с това изнасилване на бомби където направи нагоре

Коментар

• Абе късите ми от зехтина излези .мухахааааааааааааааааааа.къде сте виий къде съм аз.

Коментар

• къс еврейски зехтин

Коментар

• ама евреи вие от тука нагоре ли тръгнахте . споко вечерта ще ви закарам надолу

Коментар

• охаааааа гъцонки паднахте ли ми на батьовия . нахендрих ли ви

Коментар

Working...
                                X