IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахах това се казва гап на Дакса

Коментар

• абе вчера много оптимистично бичеше фашиста бичат бичат бичат бичат , а мошаци . вашите тролове и женски кралици в инвестора яко напускаха дълги на върхо . чакаха 100 000 на дакса . ама дали са пуснали или вие за 4 лева сте им казали да надъхват публиката , не се знае .хахахаххахахахохохохохохохоххоххо
      Last edited by the architect; 24.06.2016, 09:45.

Коментар

• 1358 при злото . няма такова число . но върхът е теста на 1406 . после сбогом на злото

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ РЪЪЪЪСТ ЕВРЕИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• обаче сега с тея сривове на индексите днес сигурно нашето БФБ ще хвърчи направо

Коментар

• много вдигнаха марджина екс и аз дакса не го пипам, щото ме изненадаха с тая яна в предпоследния ден

Коментар

• Всичко може да стане..няма какво да съжаляваш, даже и да потъва още.
                Аз Дакса ще го прибера с отварянето още сигурно. Тва ме е яд, че не пуснах още късо вчера, ама здраве да е

Коментар

• може би поизбързах ама си позатворих късите дау жони, че да не вземат да направят едно обръщане нагоре което ще е добре, защото пак ще пускам къса. сега ще ми е интересно какво ще направи ЕЦБ и ЯЦБ и дали ще има изстрелване нагоре на еврото и долар/йена

Коментар

• Засега е на 9500
                    Яд ме е само, че не изпуках още една къса преди да затвори вчера

Коментар

• Хохохохо добрютро затворих си късите евраци и пуснах дълъг от 1,1010. Дау жона и той се е сринал и ми е излезнала късата. Дакса днес ще отвори сигурно ненормално освен ако преди това Драги не излезне и не каже нещо да го спаси. Мисля че и японците ще трябва да обезценяват яната, че и тя изтества бомбата на месечна Много як ден се очертава. Остава и накрая като преброят всичко и да излезне, че остават в ЕС, това ще е най-големия смях

Коментар

• е добре де нали беше оптимистичен фашиста . що пада дори женските кралици пуснаха дълги на върхо

Коментар

• аре едно еврейско дълго

Коментар

• целият свят зелен ние пак червени . не ви ли е срам евреиииииииииии ейййййййй богу

Коментар

• не съм ви го казвал ама пак ще го повторя . много е интересно . когато всичкото еврейски индекси по цял свят катерят и ние падаме и обратно . обратното по ми харесва . мухахаааааааа

Коментар

• а какво оптимистично беше . ръст ръст . ръст . и пепел от рози

Коментар

Working...
                                X