If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе вчера много оптимистично бичеше фашиста бичат бичат бичат бичат , а мошаци . вашите тролове и женски кралици в инвестора яко напускаха дълги на върхо . чакаха 100 000 на дакса . ама дали са пуснали или вие за 4 лева сте им казали да надъхват публиката , не се знае .хахахаххахахахохохохохохохоххоххо
Всичко може да стане..няма какво да съжаляваш, даже и да потъва още.
Аз Дакса ще го прибера с отварянето още сигурно. Тва ме е яд, че не пуснах още късо вчера, ама здраве да е
може би поизбързах ама си позатворих късите дау жони, че да не вземат да направят едно обръщане нагоре което ще е добре, защото пак ще пускам къса. сега ще ми е интересно какво ще направи ЕЦБ и ЯЦБ и дали ще има изстрелване нагоре на еврото и долар/йена
Хохохохо добрютро затворих си късите евраци и пуснах дълъг от 1,1010. Дау жона и той се е сринал и ми е излезнала късата. Дакса днес ще отвори сигурно ненормално освен ако преди това Драги не излезне и не каже нещо да го спаси. Мисля че и японците ще трябва да обезценяват яната, че и тя изтества бомбата на месечна Много як ден се очертава. Остава и накрая като преброят всичко и да излезне, че остават в ЕС, това ще е най-големия смях
не съм ви го казвал ама пак ще го повторя . много е интересно . когато всичкото еврейски индекси по цял свят катерят и ние падаме и обратно . обратното по ми харесва . мухахаааааааа
Коментар