евреи , потресен съм . днес това момиче се хвърля от шестия етаж . в момент в който ансъмбълът по гимнастика заминава за КЪДЕ - ЗА ИЗРАЕЛ . ЗАЩО СКАПАНИ МОШАЦИ ВАШЕТО ИМЕ ВИНАГИ Е СВЪРЗАНО С МЪКА ЗА БЪЛГАРИЯ . ЗАЩО ???????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениежива да не бях . нови дъна и пукане на стопчета . аз да ви кажа тука преди 4н бомбата затварям всичко и спирам да играя само ще гледам сяйр че с тези високи маржини от 16 юни ще е опасно . но съм предоволен от последните дни
Коментар
-
Ще ви издам и един друг таен начин на търговия.ето го и него.сядам значи вкъщи на масата на саладка и ракиика и почвам да разсъждавам.изведнъж губя доверие.губя доверие в жената колата съседите общността. Банките. И като загубя така доверие и веднага изпуквам къса на платформата щото след като съм загубил доверие значи всичко ще пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсу бе еййййййййй. къде сте тръгнали еййййййййййййй
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсо пиленце да направим до тук
Коментар
Коментар