IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е не е истина . гледам си аз мача и няква тъпа мелодийка върви като бекгрунд на коментарите . ама усещам че квиченето на тази музичка ме изнервя . и си викам аба този давид гета може ли такава скапана музичка да напише за световното . и изведнъж ЕВРИКА . та той се казва Давид . и поглеждам в нета и ......................... баща му еврейн . АМАН

Коментар

• ааааааааа хубу че прибрах . виж ги овчарчетата от къде бързат да избичат

Коментар

• прибирам че тоя мач много мастичка дърпа и трябва да ходя до капанчето

Коментар

• до тука с ръстовете . казах

Коментар

• фалирах ви евреи. днес ще спя спокойно . наздраве с една мастичка

Коментар

• а така пънете се пънете се . нали знаете че тука ще ви дръпна и ще фалирам всичките еврейски семейства по света

Коментар

• Лошо лошо . В темата за избушеняците оптимизъм и химичесси оръжия еврейските тролове веднага се активираха .вижда се кои са .усещата болезнената болка която усещат отзад при ръстовете на избушевняците.не си и помисляйте че всички тези хоря търгуват .не не търгуват.те търгуват само с душата си .продали са я на мошаците за 4 лева на коментар.мухахааааааа

Коментар

• Бутай бутай към 4444 че съм приготвил ол ина миризливи некъпани пустинни овчарчета

Коментар

• що се занимавам и аз с тия български избушеняци . изтървах еврачето . толкова красиво връхче

Коментар

• колко им е мъка обаче на западните хиндекси да ръъъъъстат докато българските избушеняци катерят . голям кеф. хухухухуххахахахахахах. откачам

Коментар

• все пак си мисля че фашистите без да направят на дъното формация обърнато пиленце няма да обърнат

ето го и пиленцето . ляво крилце главичка дясно крилце

Коментар

• айде еврейчета . бутайте до 4444 да вкарам ол ина че ми писна с тия трудови борси

Коментар

• уозъп евреи . късо

Коментар

• амерканско еврейската паплач се мъчи да дигне индексите но , мъка мъка . още не съм видял теста на бомбата на 4н . смятай още що прост американски народ ще оставя гладен с изпраскани стопове . ай наздаравичка. яхуууууууууу

Коментар

• и кво стана сега Хима щели да дават дивидент по обикновените акции айде РЪЪЪЪЪСССССТТТ на химическите оръжия

Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X