If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех какви времена бяха. Спомням си точно на върхо всеки път като отворих ютубата и ми снартираше реклама на еторо с алек болдуин. Вика оня купения - знам че не ми обръщаш внимание но и предния път когато апъл мапъл амазон мамазон катериха ти не купи и изтърва. Затова сега ми обърни ввимание и купувай купувай купувай. Нямаше отърване от ная реклама. Викам си това си е точно преди апокалипсис. И не се минаха месец два и Алек Болдуин се покри.. Мухахаххахпахахх
супер супер . на връх се чуват само такива новинки Oppenheimer: Може да навлизаме в нов пазар на бикове
24 Април 2020 08:50
Добри новини за инвеститорите. Най-лошото за пазарите може да е преминато. И поредния анализатор, който е на подобно мнение е Ари Уолд, старши анализатор в Oppenheimer, цитиран от финансовото издание Yahoo Finance.
Колко нелеп е финансовият център лондон. Сега като не могат много да бичат нагоре и как стоят на едно място. Това е като ситуация мат. Оня давидчо се чуди кво да направи а те нещата са изначално решени
Коментар