If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еиииииии соросоид . какво стана с оптимизма . сутринта за един пип не ми тества бомба и аз напусках около 500 къси дакса от върхо ама те съборих до бомбата . хяяяяяяяяяяя
ааааааааааааааааааа
сега лебя яко соросоид
абе вие знаете би че сега соросоида рисува обърната кратунка в обърнатата кратунка . много му се иска на соросоида да е архитект и да рисува ама е наивен и не може . асиси асиси асиси асиси
абе соросоида си чертал обърната кратунка на дакса . изненадани ?
аз му изпуках днес едни яки къси на даун жонс на бомбата и прибрахдоволно . а до края на седмица ви обещавам чуууууууууднички сополи на еврейските индекси . яххяхяхяяяяяяяяяяяя
пак казвам късо от бомбата на даун жонс, късо от бомбата на дакса , късо от бомбата на сипа . за светлото бъдеще
апокалипсиса започна февруари ама соросоидите още не ви казват , а са се покрили в своите бункерчета със шепа йодни таблетки в ръка . ха ха
вместо да ги изкараге от бункерчетата им вие си хвърляте салфетки в дискотечките и ресторанчетата . затова няма да ви съжалявам после . ха ха
50 лота на еврака от 1.1358 до върхо и сега ми е едно гаааадно с тия нови дъна. Видях че всички казахте късо от 1.1358. Мда. Вие мноу ги разбирате нещата. Хяхяххяхяххяхяхя
Нов връх на насдак. Хахахахаха. Оня плямпач няма ли да каже голямото реване предстои . Абе човешко същество. Ти дори и на това не може да дадеш определение. Казва се голямото слооооотър предстои. Ама ти си толкова неграмотен че дори не знаеш какво значи слооооотър. Хахахахаххахахахахахтоттанааававфниедвязвэввавонпо п
Пак ви казвам ,много се появиха по тези форуми платени еврейски коментатори по 600 лева заплата. И вие ще изчезнете. А аз ще си сваля индексите където си трябва
Ей мюлерчо. Правиш се и ти на отворен ама те заврях пролета под карантина. Сега като ударя само с карантината няма да се отървеш. Нали точно това повторям че с лятото ще накажа за последно нахаааалните човешки същества. Хяхяяхяхяххя
най обичам като си повярвате и ви завра после където си трябва.
Коментар