IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А не. Първо зехтина 50-55 долара. После покажи Великият Архитект на Вселената на какво е способен- Накажи ги чак до 33 та степен просветените пък и по-визшите.

Коментар

• Охоооо соросоида дигнал до бомбата на дневна на даун жос. Късо. Днес е върхо . Дясното рамо е нарисувано. От тук нататък сеч. Златото еврейско го смъкнах ще смъкна и индексите. И вече ще бъде за последно. Финито на скапаните еврейски курекции. Хяхяххяхяхяхяхяхях

Коментар

• прибирам и даксовете на дясната ръчичка на обърнатата главичка . много ми е лошо много ми е зле

Коментар

• плямпачите са най голямото бреме на този свят , което е продукт на ония същите същества които всички знаете

плямпачите плямпат по техните медии, било то като политици , като журналисти , учени , авторитети , поети , защитници на права и всякви други, майки с деца , родители . нещо случва ли се . НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

но това бреме трябва бързо да бъде премахнато и аз ще работя за това с помоща на бомбите

а ето в това няма плямпане . тук нещата са сериозни и много ясни . имаме бомба и бомбата премахва всичко дълго . а аз съм пак в играта

Коментар

• късо на даун жонс

Коментар

• това не е спам

късо на дакса и сипа

Коментар

• соросоида обаче веднага се подпря иначе като трябва да падне се прави на победител в еивровизия. хохохохоохохх

Коментар

• бум кроса на насдакът се изтества . чуствам се толкова зле . лошо ми е

Коментар

• на мен ми е интересно едно . всичик купуваха и когато дакса падна на 8000 всички пак бяха на печалба .

мааааааааалки тролещи соросоидчета на заплатка от 600 лева

Коментар

• 100 къси насдака от бомбаат и затварям . един си оставям за апокалипсисът

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        късо и от бомбата на 5 мин на 12707

100 дакса къси от бомбата . Сега лебя. Дали мислите че един два пет нагоре по соросоидния тренд ще ме уплашат. Оххх че сте нелепи.

Коментар

• късо и от бомбата на 5 мин на 12707

Коментар

• между другото човешки същества създадени и захранвани от соросоида , да ви кажа нещо

аз съм дебил,шизофреник и още няколко заболявания и не се впечатлявам от вашите реакции или мнения или коментари , защото всички сте скорошни пътници и каквото трябва ще си го получите съвсееееееееееем скоро . аз само с мойте бомби ще направя нещата нагледни . капиш

Коментар

• бомбата на дакса другата седмица ще избухне зверски . ядрената енергия е многократно увеличена от бомбата на сипа . няма да има така красота . какви вироси какви пет лева

Коментар

• айде еврак падай по солидно от свещеното 1358 че трябва да се лебиииииииииии

Коментар

Working...
                                X