If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А не. Първо зехтина 50-55 долара. После покажи Великият Архитект на Вселената на какво е способен- Накажи ги чак до 33 та степен просветените пък и по-визшите.
Охоооо соросоида дигнал до бомбата на дневна на даун жос. Късо. Днес е върхо . Дясното рамо е нарисувано. От тук нататък сеч. Златото еврейско го смъкнах ще смъкна и индексите. И вече ще бъде за последно. Финито на скапаните еврейски курекции. Хяхяххяхяхяхяхяхях
плямпачите са най голямото бреме на този свят , което е продукт на ония същите същества които всички знаете
плямпачите плямпат по техните медии, било то като политици , като журналисти , учени , авторитети , поети , защитници на права и всякви други, майки с деца , родители . нещо случва ли се . НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
но това бреме трябва бързо да бъде премахнато и аз ще работя за това с помоща на бомбите
а ето в това няма плямпане . тук нещата са сериозни и много ясни . имаме бомба и бомбата премахва всичко дълго . а аз съм пак в играта
между другото човешки същества създадени и захранвани от соросоида , да ви кажа нещо
аз съм дебил,шизофреник и още няколко заболявания и не се впечатлявам от вашите реакции или мнения или коментари , защото всички сте скорошни пътници и каквото трябва ще си го получите съвсееееееееееем скоро . аз само с мойте бомби ще направя нещата нагледни . капиш
бомбата на дакса другата седмица ще избухне зверски . ядрената енергия е многократно увеличена от бомбата на сипа . няма да има така красота . какви вироси какви пет лева
Коментар