IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преци дай да добутаме дакса до втората световна - че за дакса няма по важни нива от втората световна 11944

ох че хубавко свалих дакса от бомбатаааааааааааааааааааа

наздраве с една мастичка . то в тая жега друго пие ли се

кофти само че прецака тая бомбичка и сега следобед ще забичат пак нагоре малко . но за малко ще е . че после продължаваме надолу

Коментар

• точно така соросоид . пребрах 1000 насдака защото приятно те свалих от бомбата . викат ми Сваляча . ххххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• къде си тръгнал соросоид . 200 къси насдака от гироса

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Екстра си. Нека страда давид соломон от голдън сач
          йес преци . да живее господин давид соломон от голдман саш . че да не ми избяга . хххххххххххххххххх

Коментар

• напуескал съм хиляда насдака от тази бомба соросоид . и скоро ще те сваля . няма къде да избягаш

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              обаче преци как само свалих дакса от бомбата на 15 мин . просто съм уникален извънземен

Екстра си. Нека страда давид соломон от голдън сач

Коментар

• двеста дълги дакса затворени от бомбата

Коментар

• глей само . дето пипне бомба Даксът и архитектчето е в играта . хххххххххххххххххххххххххх

Коментар

• затварям късите преци и сега дълги от бомбата

Коментар

• обаче преци как само свалих дакса от бомбата на 15 мин . просто съм уникален извънземен

Коментар

• оооооооооооо сер гут дакса . сер гут бите шоин

Коментар

• оп оп . почна да разсополивя даксът а ка растеше само сутринта . направо се изплаших . пу пу във пазвичката

Коментар

• късо на петрола от бомбата . юли и август ще му ракажа играта буквално за 5 минутки . така става винаги отмъщението на архитекта

Коментар

• за нула време и соросоида отскача от бомбата на дакса . не чака , не се мае , веднага папка

Коментар

• да знаете само колко е тъжен сега соросоида че свалих любимата му янка от бомбата .ами голям сваляч на янки съм .. ххххххххххххххххххххххххх

Коментар

Working...
                                X